Skodon av gummi. (Har snöat in på don-ordet, ursäkta.)

 
Jag tänkte börja denna dag med att visa eder en bild på mig själv och mina nya gummistövlar. Loppade på den nya Myrorna i Boländerna för den knappa existensen av trettio svenska riksdaler. Dessa gummiprydda skodon ska snart ned till ån och hoppa i en båt för en fisketur i denna arla morgonstund. Hurtigt och törpalivit? Ja, väldigt. Lite överdrivet till och med. 
 
 
 
 
 
 
Hoppas ni mår bra. Mår ni bra? Jag vill skänka eder en varm törpakram och samtidigt tacka för era mail och kommentarer de senaste dagarna och ursäkta mig för uteblivna eller sena svar. Fan, törpalivet är stressigt alltså. Det värmer i alla fall. Och jag uppskattar det HEMSKT mycket. 
 

Kommentarer
Anonym skriver:

trevlig fina blogg:)

Den 2013-06-26 klockan 13:51:59
URL: http://www.lacksokning.com
Lina skriver:

DU ÄR SÅ HÄRLIG!

Den 2013-06-27 klockan 22:02:10

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Jag äger inte en enda blommig tekopp. Jag har några som blomstrar, men det är kaffekoppar. Så frågar mig inte varför min blogg heter just det den gör. Det är ett bra namn helt enkelt. Här kan ni nämligen läsa om de tusen saker som snurrar runt i mitt huvud. Om feminism och om loppisrundor. Om hur man bakar världens godaste vaniljmuffins och pysslar ihop en fantastisk guldfitta. Om traderafyndade gummistövlar och om hur jag i dem försöker undvika att klampa runt med patriarkalisk geggamoja upp till knävecken. Om hur många obetydliga plåtburkar som finns bakom mina mintgröna köksluckor och min avsky för Sverigedemokraterna och vardagsrasism. Om hur hårt mitt hjärta klapprar för svunna tider, vintage och kärlek i alla former. Ja, helt enkelt allt detta i en salig blanding.

Till bloggens startsida
SecondhandGuide.se Besökstoppen
RSS 2.0