Törpet är snart färdigmålat hurra!

 
Vet ni vad? Snart är torpet färdigmålat! Några penseldrag med det vita så är sydsidan och framsidan prima ballerina och ready för sommarmys. 
 
 
 
 
Ett inlägg om det näst sista målnings-sessionen kommer imorgon. För nu ska det törpainläggas som bara den inför måndagens flytt. Jag och Mårre testade även att cykla ut från Uppsala vilket blev en historia i sig. Med vinden i ansiktet så stod vi nästan stilla med våra cyklar på Uppsalas slätter. Kinderna formades efter vinden och händerna grep krampaktigt tag om styret. Spännande! 
 
 
 
 
Hoppas ni har en fin sommardag! (Fy vad jag gillar er.)
 

Kommentarer
ahmenduvet skriver:

Åh vad fint det blir! (Och fy vad vi gillar DIG!)

Svar: <3
.

Den 2013-06-19 klockan 19:46:38
URL: http://ahmenduvet.blogspot.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Jag äger inte en enda blommig tekopp. Jag har några som blomstrar, men det är kaffekoppar. Så frågar mig inte varför min blogg heter just det den gör. Det är ett bra namn helt enkelt. Här kan ni nämligen läsa om de tusen saker som snurrar runt i mitt huvud. Om feminism och om loppisrundor. Om hur man bakar världens godaste vaniljmuffins och pysslar ihop en fantastisk guldfitta. Om traderafyndade gummistövlar och om hur jag i dem försöker undvika att klampa runt med patriarkalisk geggamoja upp till knävecken. Om hur många obetydliga plåtburkar som finns bakom mina mintgröna köksluckor och min avsky för Sverigedemokraterna och vardagsrasism. Om hur hårt mitt hjärta klapprar för svunna tider, vintage och kärlek i alla former. Ja, helt enkelt allt detta i en salig blanding.

Till bloggens startsida
SecondhandGuide.se Besökstoppen
RSS 2.0