Veckans blogg på Blogg.se, hurra!

 
 
Vet ni vad? En kul grej. Denna vecka blev jag utsedd till Veckans blogg på Blogg.se! Vill ni läsa vad jag svarar på fyra frågor så klicka på bilden för att komma dit. Man måste scrolla ner lite bara. 
 
 
 
 
 
 
Hoppas ni får en fin torsdag. Och hörrni, tack för att ni läser min blogg. Och kommenterar. Och mailar. (Jag vet att jag sagt det så många gånger förut men kan inte säga det nog.)

Kommentarer
Longevity - en blogg om hälsa skriver:

Grattis!

Den 2013-06-27 klockan 21:04:58
URL: http://madelein.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Jag äger inte en enda blommig tekopp. Jag har några som blomstrar, men det är kaffekoppar. Så frågar mig inte varför min blogg heter just det den gör. Det är ett bra namn helt enkelt. Här kan ni nämligen läsa om de tusen saker som snurrar runt i mitt huvud. Om feminism och om loppisrundor. Om hur man bakar världens godaste vaniljmuffins och pysslar ihop en fantastisk guldfitta. Om traderafyndade gummistövlar och om hur jag i dem försöker undvika att klampa runt med patriarkalisk geggamoja upp till knävecken. Om hur många obetydliga plåtburkar som finns bakom mina mintgröna köksluckor och min avsky för Sverigedemokraterna och vardagsrasism. Om hur hårt mitt hjärta klapprar för svunna tider, vintage och kärlek i alla former. Ja, helt enkelt allt detta i en salig blanding.

Till bloggens startsida
SecondhandGuide.se Besökstoppen
RSS 2.0