Ballen.

 
Ballen alltså. Vilken fantastisk plats på jorden. Det känns som om lägenheten blir 20 kvadrat större på sommaren då man hela tiden kan ha balkongdörren öppen och nyttja den till ett extra rum. Därför satsar jag ganska mycket på att frammana en mysstämning där ute. Förra året köpte jag en soffa på Ikea. Då såg det ut såhär.  Detta år har jag inhandlat en hylla där alla små växtbebisar kan häcka och så har jag fixat en spaljé där jag tänkte att Humle ska få kringla upp och göra allt extra grönt och härligt. Hyllan ska spexas till med lite pyssel, håll ut så ska jag visa senare. På sommaren flyttar jag alltid ut blombordet från köket. Nu får den mintgröna pallen stå under stringhyllan istället. 
 
Jag känner att balkongen liksom spexas till varje år. Första året i lägenheten var det lite skralt. Jag gillar ju mycket prylar och grönska. Då såg den ut såhär. 
 
Hur vill ni ha det på er balkong? 

Kommentarer
frida skriver:

åh så mys. jag vill ha massa kryddor och örter, luktärt och pelargoner, en trasmatta och så skulle det vara drömmen att ha en liten gunga!

Den 2013-05-10 klockan 14:10:22
URL: http://stummaord.blogg.se
lisa skriver:

så himla fint!

Den 2013-05-12 klockan 01:01:36
URL: http://popflickan.blogg.se
Tanten på auktion skriver:

Tjusigt

Den 2013-05-12 klockan 08:52:48
URL: http://tantenpaauktion.blogspot.se/
Maria skriver:

Hej, ville bara saga att det var jattefint, och det lilla blombordet du har dar, precis ett sant letar jag efter till min lagenhet in Hong Kong. Jag antar att det ar ett secondhand fynd...men det var super fint.

Den 2013-05-16 klockan 03:51:20

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Jag äger inte en enda blommig tekopp. Jag har några som blomstrar, men det är kaffekoppar. Så frågar mig inte varför min blogg heter just det den gör. Det är ett bra namn helt enkelt. Här kan ni nämligen läsa om de tusen saker som snurrar runt i mitt huvud. Om feminism och om loppisrundor. Om hur man bakar världens godaste vaniljmuffins och pysslar ihop en fantastisk guldfitta. Om traderafyndade gummistövlar och om hur jag i dem försöker undvika att klampa runt med patriarkalisk geggamoja upp till knävecken. Om hur många obetydliga plåtburkar som finns bakom mina mintgröna köksluckor och min avsky för Sverigedemokraterna och vardagsrasism. Om hur hårt mitt hjärta klapprar för svunna tider, vintage och kärlek i alla former. Ja, helt enkelt allt detta i en salig blanding.

Till bloggens startsida
SecondhandGuide.se Besökstoppen
RSS 2.0