Blöggtips!

 
Dagens blöggatips är bloggen Hej Blekk. Hon skrev ett så väldigt bra inlägg om omvända roller inom reklam och dess problematik. 
 
 
Klicka på bilden om du vill läsa det! (Och det vill du! Lövar!) 

Kommentarer
Frida skriver:

Fest och bra!

Den 2013-05-21 klockan 11:14:30
URL: http://franfrida.blogg.se/
Longevity - en blogg om hälsa skriver:

Skall kika in där, tack för tipset!

Den 2013-05-21 klockan 15:28:13
URL: http://madelein.se/
Frökenfilantrop || Your cup of tea skriver:

Ja det inlägget var riktigt bra tycker jag. Kände skälv att det låg något förlöjligande över denna grejen när män skulle posera likt kvinnor. Inte alls samma känsla som förmedlas. Det handlar inte bara om hur våra kroppar framställs i reklam utan vad vårt väsen "säger" den som tittar på reklamen...

Den 2013-05-22 klockan 09:30:48
URL: http://www.frokenfilantrop.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Jag äger inte en enda blommig tekopp. Jag har några som blomstrar, men det är kaffekoppar. Så frågar mig inte varför min blogg heter just det den gör. Det är ett bra namn helt enkelt. Här kan ni nämligen läsa om de tusen saker som snurrar runt i mitt huvud. Om feminism och om loppisrundor. Om hur man bakar världens godaste vaniljmuffins och pysslar ihop en fantastisk guldfitta. Om traderafyndade gummistövlar och om hur jag i dem försöker undvika att klampa runt med patriarkalisk geggamoja upp till knävecken. Om hur många obetydliga plåtburkar som finns bakom mina mintgröna köksluckor och min avsky för Sverigedemokraterna och vardagsrasism. Om hur hårt mitt hjärta klapprar för svunna tider, vintage och kärlek i alla former. Ja, helt enkelt allt detta i en salig blanding.

Till bloggens startsida
SecondhandGuide.se Besökstoppen
RSS 2.0