Dagens I-landsproblem - hej du uttjatade uttryck.

 
 
Bilder lånade av Jennifer. Klicka på vilken som helst av dem för att komma till hennes blogg. 
 
 
Det där begreppet "Dagens I-landsproblem" som ständigt var på folks läppar under 90-talet, (eller i början av 2000 skit samma) är väldigt uttjatat och bajsigt men jag tänkte ta och anamma det idag i alla fall. Dessutom är mitt case ytligt. Så det är extra illa. I alla fall.  Dagens I-landsproblem är om jag ska ha lugg eller inte. Ha lugg eller inte ha lugg. Ha lugg eller inte ha lugg. Lugg eller inte lugg. Lugg eller oluggad. Synlig panna, dold panna. Snurror och fin retrofrippe eller praktisk och enkel markis som döljer alla blemmor och ovälkomna finnar. 
 
Av bilden ovan att döma. Ehm, lugg ja ja ja ja ja! Hur fin är inte Jennifer i hennes faboulous bang? Av alla andra fina pinglor att döma, tex Karoline, Miriam, Emma och Jessica, nej nej nej nej. 
 
Åh, vad fan. 

Kommentarer
Linda skriver:

Åh gudars vad man känner igen sig. Tvingar mig själv att inte klippa av den nu väl utväxta luggen. Vet att jag ångrar mig en månad senare när min förbannade virvel visar sig mer än nånsin och inget blir som jag vill med den en gång så fint rundade bettypage-klippen.

Awesome blogg föresten. Skitkul och intressant läsning!

Svar: Tack för dina fina words! :) kram!
.

Den 2013-05-08 klockan 10:43:10
URL: http://misslindylee.blogspot.com
lisa skriver:

ja lugg är ju superfint! :) jennifer är super fin i sin lugg och jag tror du är minst lika fin i lugg!

Svar: Tack Lisa! :)
.

Den 2013-05-09 klockan 14:16:06
URL: http://popflickan.blogg.se
Jennifer skriver:

Puss på dig!!

Den 2013-05-11 klockan 13:37:13
URL: http://jenniferstroud.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Jag äger inte en enda blommig tekopp. Jag har några som blomstrar, men det är kaffekoppar. Så frågar mig inte varför min blogg heter just det den gör. Det är ett bra namn helt enkelt. Här kan ni nämligen läsa om de tusen saker som snurrar runt i mitt huvud. Om feminism och om loppisrundor. Om hur man bakar världens godaste vaniljmuffins och pysslar ihop en fantastisk guldfitta. Om traderafyndade gummistövlar och om hur jag i dem försöker undvika att klampa runt med patriarkalisk geggamoja upp till knävecken. Om hur många obetydliga plåtburkar som finns bakom mina mintgröna köksluckor och min avsky för Sverigedemokraterna och vardagsrasism. Om hur hårt mitt hjärta klapprar för svunna tider, vintage och kärlek i alla former. Ja, helt enkelt allt detta i en salig blanding.

Till bloggens startsida
















SecondhandGuide.se Besökstoppen
RSS 2.0