Ellens svarta tröja med hål under armen.

 
Min vän Ellens svarta tröja med hål under armen. (Jag lånade den i lördags utan att fråga, förlåt!) Min kjuuul som jag köpte på Stella Dallas i New York och min hatt som inhandlades på samma ställe. 
 
 
Tack för alla fina kommentarer om törpet! Så himla roligt att ni tycker att det är kulio att se! Därför: Ikväll kommer det upp lite skatter jag hittade efter en upptäcksfärd på törpatomten med omnejd. Som jag utlovade. I am a woman who keep my promises. 
 
Ha en fin tisdag! 

Kommentarer
andréa skriver:

Åh, så fin den där kjolen är!

Den 2013-05-28 klockan 12:25:50
URL: http://kaffehuset.ratata.fi/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Jag äger inte en enda blommig tekopp. Jag har några som blomstrar, men det är kaffekoppar. Så frågar mig inte varför min blogg heter just det den gör. Det är ett bra namn helt enkelt. Här kan ni nämligen läsa om de tusen saker som snurrar runt i mitt huvud. Om feminism och om loppisrundor. Om hur man bakar världens godaste vaniljmuffins och pysslar ihop en fantastisk guldfitta. Om traderafyndade gummistövlar och om hur jag i dem försöker undvika att klampa runt med patriarkalisk geggamoja upp till knävecken. Om hur många obetydliga plåtburkar som finns bakom mina mintgröna köksluckor och min avsky för Sverigedemokraterna och vardagsrasism. Om hur hårt mitt hjärta klapprar för svunna tider, vintage och kärlek i alla former. Ja, helt enkelt allt detta i en salig blanding.

Till bloggens startsida
SecondhandGuide.se Besökstoppen
RSS 2.0