Ett brakpris som kommer göra din mutta gott.

 
Hej och hå käraste ni!
 
Jag tänkte skänka eder dagens tips! Detta tips riktar sig främst till oss kvinnfolk, eller ja, åtminstonne de som en gång i månaden drabbas av det de så fint i ens ungdom kallade "lingonveckan". En beteckning som jag tycker romantiserar en helvetesvecka så enda in i kaklet. Herregud, lingon liksom. Mer taggtråd, knivhugg och tusen nålar. Varför ska man klä in denna vecka i lingonris och lära små flickor att det är lingondricka som kommer ur snippan en gång i månaden. Grrr.
 
I alla fall. Till saken. En bra uppfinning är menskoppen. Jag har ju babblat om den här innan en del så jag kanske inte ska dra harangen igen. Men den är i alla fall bra för dina slemhinnor, ekonomisk, miljövänlig och praktisk. Från och med imorgon, tisdag den sjunde maj, kommer Organicup sälja sina superbra koppar på Letsdeal.se för bara 149 kronor. Ett brakpris som kommer göra din mutta gott.
 
Pass på gott folk!

Kommentarer
Vicky skriver:

alltså ja! bra!

Den 2013-05-06 klockan 18:30:41
URL: http://vickys.se/
Fröken H skriver:

Menskopp är fantastiskt! "Lingonveckan" (håller med fantastiskt dumt ord) har blivit SÅÅÅ mycket bättre sedan jag skaffade mig en kopp :) 149kr är ju superbilligt också! :D

Den 2013-05-08 klockan 15:49:37
URL: http://modemanifest.blogspot.com
Ingeborg skriver:

Jag har också en, från MeLuna. Beställt från Tyckland. De är så himla bra! Och så håller de i tio år. Det borde de verkligen informera om i sexualundervisningen på högstadiet.

Den 2013-05-15 klockan 15:51:49
URL: http://ipaulsrud.blogg.no

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Jag äger inte en enda blommig tekopp. Jag har några som blomstrar, men det är kaffekoppar. Så frågar mig inte varför min blogg heter just det den gör. Det är ett bra namn helt enkelt. Här kan ni nämligen läsa om de tusen saker som snurrar runt i mitt huvud. Om feminism och om loppisrundor. Om hur man bakar världens godaste vaniljmuffins och pysslar ihop en fantastisk guldfitta. Om traderafyndade gummistövlar och om hur jag i dem försöker undvika att klampa runt med patriarkalisk geggamoja upp till knävecken. Om hur många obetydliga plåtburkar som finns bakom mina mintgröna köksluckor och min avsky för Sverigedemokraterna och vardagsrasism. Om hur hårt mitt hjärta klapprar för svunna tider, vintage och kärlek i alla former. Ja, helt enkelt allt detta i en salig blanding.

Till bloggens startsida
SecondhandGuide.se Besökstoppen
RSS 2.0