Jag svär, man, det råder krig under ytan.

Jo, jag tänkte så här. Alla som nu sitter och är så jäkla taggade och förbannade på all skit som just nu florerar i vår arma värld. Det är inte bra att sådant stängs inne i kroppen! Nej, jag skulle säga att det är direkt ohälsosamt! Sätt på nedanstående låt och dansa tills era ben värker. Gör det. Jag lovar att det hjälper! 
 
 
 
 
 
 
Jag dansar såhär:
 
 
http://picasion.com/i/1TggM/

 
Hur dansar du? 
 
 
 
 
Och för att gardera mig mot eventuella kommentarer. Nej, jag uppmanar inte alla att bränna sina behåar. Jag har själv behå. Och det är faktiskt upp till var och en om man vill ha en. Det kan underlätta ryggproblem och det kan vara bekvämare än utan. Man bestämmer själv. Och sedan måste vi komma ihåg brandrisken. Om ni nu vill bränna era behåar samtidigt som ni lyssnar på ovanstående låt, gör detta utomhus på tex en grusplan för att minska eventuell brandfara. Har ni en brandssläckare, ta med den! Ska flera behåar brännas samtidigt så kan det kanske vara bra att använda en grill eller eldstad. Kanske passa på att grilla en nattakorv samtidigt?
 
Godnatt!
 
 
Förresten, joina demonstration mot sexism! 

Kommentarer
Hanna skriver:

Jag måste bara säga att jag älskar din blogg. Jag tycker att ditt sätt att skriva om feminism och kvinnoförtryck är fantastiskt, välformulerat och klockrent! Mer såna här bloggar till folket!

Den 2013-05-16 klockan 07:02:05
URL: http://hannamariaragnhild.blogg.se
Amanda Johansson skriver:

Hej titta gärna in på min blogg och släng in en kommentar puss :)

Den 2013-05-16 klockan 07:15:22
URL: http://amandajjohanssonn.blogg.se
Em skriver:

Hittade hit efter AA inlägget. Vilken underbar blogg, härliga inlägg, humor och självdistans! Fastnade på en gång!

Den 2013-05-16 klockan 10:17:16
URL: http://eekroth.wordpress.com
Malin karlsson skriver:

Har du sätt denna blogg?
är inte detta helt sjuk?

www.heyperfection.blogg.se

Den 2013-05-16 klockan 11:41:58
Gina Jerenfelt skriver:

Din blogg gjorde mig på glatt humör! :D /mvh Gina aka Kissen

Den 2013-05-16 klockan 18:02:00
URL: http://kizzen.blogg.se
Anna - Heliophilia.se skriver:

Ha ha ha, skrattar så jag kiknar (och överröstar nästan vrålen från hockey-tittarna i rummet intill) åt din fina dans och behöver inte alls lyssna på Feven för att lätta på trycket. Tack!

/anna

Den 2013-05-16 klockan 21:14:31
URL: http://www.heliophilia.se
Elin skriver:

Ah! Feven! En klassiker :) Glömmer aldrig julen när hennes album kommit ut och jag önskade det i juklapp. Coolare än Feven fanns inte! Men fick jag albumet? Nope. Mamma hade gått in på cd-butiken och frågat om någon artist som hette nått på F, som hennes dotter ville ha. Och så fick jag Fives första album istället, dömd till Slam dunk (da funk) in i mellandagarn. Milslång skillnad rent musikaliskt, men jag ville inte göra mamma ledsen. Undrar om jag börjat kalla mig feminist tidigare om rätt album hamnat i mina ägor? Men bättre sent än aldrig! Din blogg är väldigt trevlig och inspirerande!

Svar: Haha, vilken underbar anekdot att mötas av så här på morgonkvisten! Tack! Och kram till dig.
.

Den 2013-05-16 klockan 23:17:34
Rebecca skriver:

Hahahahahaha.Superblogg!

Den 2013-05-17 klockan 06:59:20
URL: http://www.regntungaskyar.devote.se
Isabel W. Sörensen skriver:

Emelie du är så fruktansvärt grym!

Vi älskar dig och tackar för inspiration och att du peppar folk på demon! <3

Svar: Åh tack! Fan vad glad jag blir! (lipig idag på grund av trötthet osv, så jag får tårar i ögonen av alla fina kommentarer) Vilket superbt bra initiativ med demonostrationen, vi ses där! och tack tack tack för att ni/du också är otroligt grymma!
.

Den 2013-05-17 klockan 10:49:56
URL: http://https://www.facebook.com/events/311731065626270/
- J U L I E T T E- skriver:

haha rolig bild :)

Den 2013-05-17 klockan 16:39:26
URL: http://juliettems.blogg.se
Stina Petersson - FiSHMAS skriver:

Vilket program gör du dina GIF-snuttar i? :D

Svar: Jag gör dem i Picason. Eller alltså, jag är ganska oteknisk. Jag googlade på GIF maker och så kom picason upp. Gifmake.com fick jag inte att fungera. Testa får du se!
.

Den 2013-05-18 klockan 14:07:12
URL: http://fishmas.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Jag äger inte en enda blommig tekopp. Jag har några som blomstrar, men det är kaffekoppar. Så frågar mig inte varför min blogg heter just det den gör. Det är ett bra namn helt enkelt. Här kan ni nämligen läsa om de tusen saker som snurrar runt i mitt huvud. Om feminism och om loppisrundor. Om hur man bakar världens godaste vaniljmuffins och pysslar ihop en fantastisk guldfitta. Om traderafyndade gummistövlar och om hur jag i dem försöker undvika att klampa runt med patriarkalisk geggamoja upp till knävecken. Om hur många obetydliga plåtburkar som finns bakom mina mintgröna köksluckor och min avsky för Sverigedemokraterna och vardagsrasism. Om hur hårt mitt hjärta klapprar för svunna tider, vintage och kärlek i alla former. Ja, helt enkelt allt detta i en salig blanding.

Till bloggens startsida
SecondhandGuide.se Besökstoppen
RSS 2.0