Måleri måleraaaa!

 
Här ser ni min älskade karl stå på en ranglig stege och skrapa färg. Färg från vårt underbara lille törp som vi ska bo i i en månad i sommar. Det är inte vårt egentligen. Men jag kallar det så nu. Både för min egen skull och för att det blir enklast så. 
 
Idag ska vi i alla fall ut igen och beskåda marken som förhoppningsvis förvandlats från en lerpöl till grönt gräs. Och den färgen vi med våra arma lemmar skrapat bort ska nu ersättas av ny! Det ska alltså målas målas målas. 
 
Och antingen ni vill det eller ej så kommer ni i veckan få se resultatet. Tjoho! 

Kommentarer
ahmenduvet skriver:

Verkar ju supermysigt! Jag ser fram emot att se resultatet :)

Svar: Jaaaa! Fan vad kul att någon var pepp heh. Pöss!
.

Den 2013-05-26 klockan 12:39:26
URL: http://ahmenduvet.blogspot.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Jag äger inte en enda blommig tekopp. Jag har några som blomstrar, men det är kaffekoppar. Så frågar mig inte varför min blogg heter just det den gör. Det är ett bra namn helt enkelt. Här kan ni nämligen läsa om de tusen saker som snurrar runt i mitt huvud. Om feminism och om loppisrundor. Om hur man bakar världens godaste vaniljmuffins och pysslar ihop en fantastisk guldfitta. Om traderafyndade gummistövlar och om hur jag i dem försöker undvika att klampa runt med patriarkalisk geggamoja upp till knävecken. Om hur många obetydliga plåtburkar som finns bakom mina mintgröna köksluckor och min avsky för Sverigedemokraterna och vardagsrasism. Om hur hårt mitt hjärta klapprar för svunna tider, vintage och kärlek i alla former. Ja, helt enkelt allt detta i en salig blanding.

Till bloggens startsida
SecondhandGuide.se Besökstoppen
RSS 2.0