Meeeh, det behöver inte vara sexism!

 
 
Ännu en dag gryr vid min bleka skuldra. Och i denna arla morgonstund, ja då ska vi börja med pepp och skratt. 
 
Jag känner en ilning av välbehag blandat med en nu-kissar-jag-på-mig-av-skratt-känsla strömma till i nederdelen av min torso när jag läser Nanna Johanssons FABULÖST FANTASTISKA input i AA-svängen. GENIALISKT är en annan synonym att använda. Och tillsammans med IRONISKT, ja ni fattar. 
 
 
 
Klicka på bilden för att komma till inlägget. 

Kommentarer
Frökenfilantrop || Your cup of tea skriver:

Haha ja jag läste det igår kväll! Nanna hon kan hon! Blev så uppenbart hur skevt och oförsvarbart den här typen av reklam faktiskt är när jag läste hennes text...

Den 2013-05-17 klockan 12:12:09
URL: http://www.frokenfilantrop.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Jag äger inte en enda blommig tekopp. Jag har några som blomstrar, men det är kaffekoppar. Så frågar mig inte varför min blogg heter just det den gör. Det är ett bra namn helt enkelt. Här kan ni nämligen läsa om de tusen saker som snurrar runt i mitt huvud. Om feminism och om loppisrundor. Om hur man bakar världens godaste vaniljmuffins och pysslar ihop en fantastisk guldfitta. Om traderafyndade gummistövlar och om hur jag i dem försöker undvika att klampa runt med patriarkalisk geggamoja upp till knävecken. Om hur många obetydliga plåtburkar som finns bakom mina mintgröna köksluckor och min avsky för Sverigedemokraterna och vardagsrasism. Om hur hårt mitt hjärta klapprar för svunna tider, vintage och kärlek i alla former. Ja, helt enkelt allt detta i en salig blanding.

Till bloggens startsida
SecondhandGuide.se Besökstoppen
RSS 2.0