Nej till sexism för bövelen.

 
Gud vad det tjatas. Men tjat är bra ibland. Idag är det demonstration mot sexism i Tantolunden i Stockholm klockan 15.00.
 
Bra grejs!
 
 
 
Kram och jag önskar eder alla en fin lördag!

Kommentarer
e skriver:

Så sant :)

Den 2013-05-25 klockan 09:50:08
URL: http://www.beriz.blogg.se
Longevity - en blogg om hälsa skriver:

Håller tummar för att allt går bra!! Ha en fantastisk lördag!

Svar: Tack!!
.

Den 2013-05-25 klockan 11:17:50
URL: http://madelein.se/
C skriver:

Jag snubblade in här och blev så oerhört imponerad och lite småförälskad i blomsterlivet på väggen! Så fint! Egenhändigt tillverkat eller införskaffat?

Svar: Åh! Det är en egenpysslad blomstertröja! Titta här: --> http://enblommigtekopp.blogg.se/2013/march/le-chemisere-de-fleur-3d.html#comment
.

Den 2013-05-25 klockan 19:59:11

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Jag äger inte en enda blommig tekopp. Jag har några som blomstrar, men det är kaffekoppar. Så frågar mig inte varför min blogg heter just det den gör. Det är ett bra namn helt enkelt. Här kan ni nämligen läsa om de tusen saker som snurrar runt i mitt huvud. Om feminism och om loppisrundor. Om hur man bakar världens godaste vaniljmuffins och pysslar ihop en fantastisk guldfitta. Om traderafyndade gummistövlar och om hur jag i dem försöker undvika att klampa runt med patriarkalisk geggamoja upp till knävecken. Om hur många obetydliga plåtburkar som finns bakom mina mintgröna köksluckor och min avsky för Sverigedemokraterna och vardagsrasism. Om hur hårt mitt hjärta klapprar för svunna tider, vintage och kärlek i alla former. Ja, helt enkelt allt detta i en salig blanding.

Till bloggens startsida
SecondhandGuide.se Besökstoppen
RSS 2.0