Planteringsfiesta!

 
Igår så planterade jag och Mårre rumporna av oss. Eller ja, med plantera menar jag att jag planterade medan Mårre låg på en filt, lyssnade på radio och läste en tidning. Men det är inte hans fel. Det är mitt. Jag är dålig på att delegera ut arbetsuppgifter och jag ansåg att mina extremt gröna fingrar är mer lämpade för plantering av växtbebisar än Mårtens. Sämsta flickvännen ever. 
 
I alla fall. Planterades gjordes det. Så att jorden yrde, leca-kulorna rullade och små gröna blad darrade av den tilltagande vinden som såklart började pysa precis då vi burit ned alla planteringspinaler. Nu är ballen, läs balkongen, full av grönska. Detta ska ni få se bildbevis på senare. Jag väntar också på att en Humle ska växa sig stor så att jag kan brygga min egen öl. (Skojar ha!) 

Kommentarer
Kajsa skriver:

Ser härligt ut! Har du några goda råd åt oss som försöker färga fingrarna gröna får du gärna dela med dig. Inget specifikt, utan precis vad som faller dig själv in. Så kan man bli lite inspirerad!

Svar: Åh, haha. Jag kan absolut komma med lite tips! Men ska jag var självkritisk och ärlig så var det där med otroligt gröna fingrar lite överdrivet... Jag är en ganska klantig person. Jag tror att pröva sig fram är det bästa! Och gå bananas med allt möjligt. Blir det inget av växtbebisen är det bara att kasta och börja om med någe annat! :)
.

Den 2013-05-09 klockan 11:41:51
Tanten på auktion skriver:

Ser trevligt ut. Älskar bild nr 2, den känns så typiskt dej (gissar jag, då jag är en rätt så ny läsare)

Svar: Haha, ja det är nog ganska typiskt mig! Jag är ganska flummig. Tack för din fina kommentar! Puss
.

Den 2013-05-12 klockan 09:01:16
URL: http://tantenpaauktion.blogspot.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Jag äger inte en enda blommig tekopp. Jag har några som blomstrar, men det är kaffekoppar. Så frågar mig inte varför min blogg heter just det den gör. Det är ett bra namn helt enkelt. Här kan ni nämligen läsa om de tusen saker som snurrar runt i mitt huvud. Om feminism och om loppisrundor. Om hur man bakar världens godaste vaniljmuffins och pysslar ihop en fantastisk guldfitta. Om traderafyndade gummistövlar och om hur jag i dem försöker undvika att klampa runt med patriarkalisk geggamoja upp till knävecken. Om hur många obetydliga plåtburkar som finns bakom mina mintgröna köksluckor och min avsky för Sverigedemokraterna och vardagsrasism. Om hur hårt mitt hjärta klapprar för svunna tider, vintage och kärlek i alla former. Ja, helt enkelt allt detta i en salig blanding.

Till bloggens startsida
SecondhandGuide.se Besökstoppen
RSS 2.0