*Tillsammans är vi starka*

 
 
Hanapee skriver också om sin inställning till American Apparel och dessutom uppmanar hon alla som vill att fylla i ett kontaktformulär till dem för att uttrycka sina åsikter. Detta var ju en fantastisk idé. Fyll i det formuläret här. Det kan verka som en liten grej men om många tar sig tiden att skriva så tror jag att de ska förstå budskapet. Och så säger jag som Hanna, *tillsammas är vi starka".

Kommentarer
M skriver:

Bra initiativ, jag skickade precis iväg lite konstruktiv kritik till American Apparel. Tanken är ju att sälja kläderna, inte kvinnorna..?

Den 2013-05-14 klockan 16:42:48
Anders skriver:

Jag skrev ett mail med beröm till dem för deras porrsajt, men tipsade om att flickorna antagligen skulle bli ännu sexigare om de hade mer kläder på sig, så att mer lämnas till fantasin.

Den 2013-05-14 klockan 18:54:25
T skriver:

hej hopp!
Jag skrev precis följande till AA:

Hey there!
I wonder what is up with your view of women? Why are they so close to being naked and looking horny as hell? It is really disturbing. My suggestions to you are: 1.change your view of women, 2. stop being sexist and 3. replace the pictures with some that actually shows THE CLOTHES in an objective way.
This is not OK. This is actually kinda crazy.

Svar: Jättebra, fantastiskt! *tillsammans är vi starka*
.

Den 2013-05-14 klockan 19:51:35
URL: http://tesspaulin.devote.se
Anonym skriver:

hejhej hittade nyss din blogg och har läst nu och ville bara säga att du skriver fantastiskt smarta saker och dessutom är både ascool och vacker mvh ny läsare

Den 2013-05-14 klockan 20:01:59
Åsa Wärnberg skriver:

Bra blogg!!

Den 2013-05-14 klockan 20:41:40
stella skriver:

Har skickat in kritik nu. Man börjar ju undra vad det är för samhälle vi lever i, du skriver riktigt bra och många fler borde läsa det här, det skulle verkligen få dem att tänka.

Den 2013-05-14 klockan 20:44:12
Karin Lygnersjö skriver:

Vilken fin blogg du har! :) använder du bloglovin o gör byten?
Kram

Svar: Hm, hur menar du? Jag finns där om du vill följa mig? :)
.

Den 2013-05-14 klockan 20:56:11
URL: http://karinlygnersjo.blogg.se
Karin Lygnersjö skriver:

Jag menade om du ville göra ett bloglovinbyte? :)

Den 2013-05-14 klockan 21:02:55
URL: http://karinlygnersjo.blogg.se
Ida J skriver:

Haha nej vad fult! Mailade in kritik till länken, när man gjort detta kommer man till den här länken http://www.americanapparel.net/AboutUs/contactus/contact_thanks.html byxlöst i sommar alltså!
Jättebra skrivet!

Den 2013-05-14 klockan 23:28:24
chimelle skriver:

This made my day!
Alltid lika trevligt att ramla på en ny fin blogg - som dessutom har en del vettigt att säga :)

Den 2013-05-15 klockan 11:43:22
URL: http://chimelle.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Jag äger inte en enda blommig tekopp. Jag har några som blomstrar, men det är kaffekoppar. Så frågar mig inte varför min blogg heter just det den gör. Det är ett bra namn helt enkelt. Här kan ni nämligen läsa om de tusen saker som snurrar runt i mitt huvud. Om feminism och om loppisrundor. Om hur man bakar världens godaste vaniljmuffins och pysslar ihop en fantastisk guldfitta. Om traderafyndade gummistövlar och om hur jag i dem försöker undvika att klampa runt med patriarkalisk geggamoja upp till knävecken. Om hur många obetydliga plåtburkar som finns bakom mina mintgröna köksluckor och min avsky för Sverigedemokraterna och vardagsrasism. Om hur hårt mitt hjärta klapprar för svunna tider, vintage och kärlek i alla former. Ja, helt enkelt allt detta i en salig blanding.

Till bloggens startsida
SecondhandGuide.se Besökstoppen
RSS 2.0