Tur för dig, att jag är en så jävla pk tjej.

 
 
 
Ska vi tagga till lite till Demonstrationen idag och lyssna på de eminenta Tiffany och Bianca Kronlöf? Yepp, det gör vi. 
 
Så kan jag ju passa på att göra en liten hälsning till alla de otrevliga, opassande och ja, sexistiska kommentarer jag har fått. Tur för dig, tur för dig, att jag är en så jävla PK tjej. 
 
Pöss! 
 

Kommentarer
Kaktus skriver:

Du är så jävla bra och har fått mig att öppna ögonen inför feminism och vad det verkligen innebär! Woho!

Svar: Alltså, TACK! Fan vad fint, kram!
.

Den 2013-05-25 klockan 15:41:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Jag äger inte en enda blommig tekopp. Jag har några som blomstrar, men det är kaffekoppar. Så frågar mig inte varför min blogg heter just det den gör. Det är ett bra namn helt enkelt. Här kan ni nämligen läsa om de tusen saker som snurrar runt i mitt huvud. Om feminism och om loppisrundor. Om hur man bakar världens godaste vaniljmuffins och pysslar ihop en fantastisk guldfitta. Om traderafyndade gummistövlar och om hur jag i dem försöker undvika att klampa runt med patriarkalisk geggamoja upp till knävecken. Om hur många obetydliga plåtburkar som finns bakom mina mintgröna köksluckor och min avsky för Sverigedemokraterna och vardagsrasism. Om hur hårt mitt hjärta klapprar för svunna tider, vintage och kärlek i alla former. Ja, helt enkelt allt detta i en salig blanding.

Till bloggens startsida
SecondhandGuide.se Besökstoppen
RSS 2.0