VA, VA, VA, VA HAR KVINNFOLK OCKSÅ HÅR UNDER ARMARNA?!

 
Jag hittade denna bild på Lady Dahmers instagram tidigare under dagen och mitt eget hår under armarna darrade till av välbehag och lycka! En energidrickande tjej med, wait for it, wait for it, hårväxt i armhålorna!? Detta har man då aldrig sett på en reklamplansch tidigare. Shit alabama. Cyklister och gubbstruttande bilister kommer väl köra i diket av förvåning. VA, VA, VA, VA HAR KVINNFOLK OCKSÅ HÅR UNDER ARMARNA?! 

Jag tycker dock att själva Femme Natural är ett ganska löjligt påhitt. Jag menar. En rosa energidryck som riktar sig bara till kvinns. Kom igen. Vi kan dricka Redbull också, trots att den är blå, om vi vill springa runt som duracellkaniner och skriva en hemtenta av bara farten. Sedan kan man ju genomskåda Femme Naturals tanke med reklamen, att skapa uppståndelse. Men ändå. Nu ska jag fan slänga på mig min sportabehå och kuta ner till ICA och köpa Femme Natural och dricka mig galen. Puss!

Kommentarer
Isabell skriver:

Såg den här planchen vid korsvägen efter en krogrunda, fick gå tillbaka dagen efter och kontrolera att jag inte sett i syne. Kul att se.
(Å andra sidan har jag träffat män som inte haft en aning om att kvinnor har naturlig hårväxt på benen så...)

Den 2013-05-15 klockan 19:33:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Jag äger inte en enda blommig tekopp. Jag har några som blomstrar, men det är kaffekoppar. Så frågar mig inte varför min blogg heter just det den gör. Det är ett bra namn helt enkelt. Här kan ni nämligen läsa om de tusen saker som snurrar runt i mitt huvud. Om feminism och om loppisrundor. Om hur man bakar världens godaste vaniljmuffins och pysslar ihop en fantastisk guldfitta. Om traderafyndade gummistövlar och om hur jag i dem försöker undvika att klampa runt med patriarkalisk geggamoja upp till knävecken. Om hur många obetydliga plåtburkar som finns bakom mina mintgröna köksluckor och min avsky för Sverigedemokraterna och vardagsrasism. Om hur hårt mitt hjärta klapprar för svunna tider, vintage och kärlek i alla former. Ja, helt enkelt allt detta i en salig blanding.

Till bloggens startsida
SecondhandGuide.se Besökstoppen
RSS 2.0