Yksi kaksi kolme!

 
Se på maken! (Med finlandssvensk dialekt) För ett tag sedan gjorde en trevlig reporter från Vapa Media en intervju med mig och nu kan man läsa den här!
 
 
 
Jag förstår ju tyvärr inte finska. Men någon som innehar denna språkkunskap, ser det bra ut?

Kommentarer
HannahElisabetLarsson skriver:

Synd man inte kan finska! :P

Kika gärna in på min blogg där jag skriver om lite allt möjligt, ställ gärna någon fråga om du vill det! :) Just nu har jag lagt ut lite saker som en bloppis, kika in och titta om du hittar något intressant vet jag! ;)

// HannahElisabetLarsson

Svar: Kul och fin blogg! :) Kram
.

Den 2013-05-23 klockan 12:56:23
URL: http://hannahelisabetlarsson.blogg.se/
SofiaCarolin skriver:

Joo, det ser riktigt bra ut! En text som kortfattat berättar lite om dig, din blogg och om inlägget som väckt all denna uppmärksamhet :)Tycker det är roligt att dina texter också sprids hit till andra sidan Östersjön.
En bra fortsättning på denna fredag! / SofiaCarolin

Svar: Tack! Vad bra att det såg bra ut :) Kram
.

Den 2013-05-24 klockan 09:07:51
URL: http://sofiacarolin.blogg.se
Per skriver:

Bra att ta upp det med förnedring och sex i mode. Men det är ju nästan det allt mode handlar om. Ju mer vi har pratat om amerikan a. ju mer vinner de på det. Det är själva tanken.
Sen kom det med att man ska klä av männen. Det har man ju gjort i hela tiden. Bara att inte "vanliga" människor ser det. de borde upplysas lite mer.
http://files.coloribus.com/files/adsarchive/part_1037/10376855/file/dg-dolce-gabbana-fw-0708-4-small-77577.jpg

http://1.bp.blogspot.com/_R5ADG7eF1_w/S9LBRWlryTI/AAAAAAAACTs/HgTAbC1NLB8/s1600/719425697.jpg

http://marilugyanez.files.wordpress.com/2011/02/dolce_gabbana_ad_12.jpg

Den 2013-05-24 klockan 16:10:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Jag äger inte en enda blommig tekopp. Jag har några som blomstrar, men det är kaffekoppar. Så frågar mig inte varför min blogg heter just det den gör. Det är ett bra namn helt enkelt. Här kan ni nämligen läsa om de tusen saker som snurrar runt i mitt huvud. Om feminism och om loppisrundor. Om hur man bakar världens godaste vaniljmuffins och pysslar ihop en fantastisk guldfitta. Om traderafyndade gummistövlar och om hur jag i dem försöker undvika att klampa runt med patriarkalisk geggamoja upp till knävecken. Om hur många obetydliga plåtburkar som finns bakom mina mintgröna köksluckor och min avsky för Sverigedemokraterna och vardagsrasism. Om hur hårt mitt hjärta klapprar för svunna tider, vintage och kärlek i alla former. Ja, helt enkelt allt detta i en salig blanding.

Till bloggens startsida
SecondhandGuide.se Besökstoppen
RSS 2.0