Den röda klänningen.

 
 
BGKUfa on Make A Gif, Animated Gifs
 
Jag har blivit lite insnöad på 60- och 70-tal på sista tin. Jag går liksom fram och tillbaka på modets tidslinje och kan inte bestämma mig. Jag har dock mer och mer börjat inse att man inte behöver bestämma sig. Jag behöver inte definiera mig med bara 50-tal eller bara 70-tal. Det som är så fantastiskt är ju att man kan mixa alla dessa modetider. En 70-talsklänning, en 50-talshatt och så ett par 90-talsskor på det. Bam. 
 
I alla fall. Denna fina 70-talssak (?) köpte jag på butiken Pop i Stockholm. En butik fullproppad med bara färgglatt 60- och 70-tal. Fantastiskt butik skulle jag sä. Klänningen kostade 380 kronor vilket är i det dyraste laget för mig MEN jag tänkte att jag var värd den... 
 
 
 
Hoppas ni får en fin fredagkväll! Fredag hurray! 
 
 
 

Kommentarer
Amanda Jonsson skriver:

Jäklar så fin! Och med vita strumpbrallor sedan. Var har du köpt dessa? Har endast i tjockaste laget och tycker inte att det är lika snyggt alltid.

Tycker massor om din blogg! Kram

Den 2013-11-22 klockan 15:32:35
URL: http://ajonssons.blogg.se/
Emelie skriver:

Älskar också 60-och 70-tal. Har liksom insett på senaste tiden att det är det jag trivs bäst i. Och pop, där finns det så sjukt mycket fint! Men ja, lite dyrt är det // fattig student

Den 2013-11-22 klockan 15:44:46
URL: http://unvelo.se
Josefine skriver:

Ååå!det var en klänning i min smak!
Jag får kanske låna den nån gång.....
Ha en fin helg ,kram😘

Den 2013-11-22 klockan 17:19:50
Fredrikapåvinden skriver:

Åh den passade ju dig alldeles utmärkt! Superfin!

Den 2013-11-30 klockan 21:41:45
URL: http://fredrikapavinden.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Jag äger inte en enda blommig tekopp. Jag har några som blomstrar, men det är kaffekoppar. Så frågar mig inte varför min blogg heter just det den gör. Det är ett bra namn helt enkelt. Här kan ni nämligen läsa om de tusen saker som snurrar runt i mitt huvud. Om feminism och om loppisrundor. Om hur man bakar världens godaste vaniljmuffins och pysslar ihop en fantastisk guldfitta. Om traderafyndade gummistövlar och om hur jag i dem försöker undvika att klampa runt med patriarkalisk geggamoja upp till knävecken. Om hur många obetydliga plåtburkar som finns bakom mina mintgröna köksluckor och min avsky för Sverigedemokraterna och vardagsrasism. Om hur hårt mitt hjärta klapprar för svunna tider, vintage och kärlek i alla former. Ja, helt enkelt allt detta i en salig blanding.

Till bloggens startsida
SecondhandGuide.se Besökstoppen
RSS 2.0