En jordglob och en pinnstol.

 
Några av helgens loppisfynd får här illustreras av min hjärtevän. En fantastiskt jordglob och en pinnstol. Båda från Östregård Antik och Loppmarknad i Moheda. Jag har köpt en massa annat grejs som kommer att synas här på blogga inom kort. Håll även utkik på närmre presentationer av både jordglob och pinnstol. 
 
 
 
Hoppas ni haft en bra helg! 
 
 

Kommentarer
Linda skriver:

Åh har ni varit på Östregård, så trevligt!
Varenda gång vi vart där, så har det vart stängt, så har bara kommit til Loppisen i Öhr... Men har väl bara haft otur kanske, då dom egentligen skulle haft öppet. Trevliga fynd! :)

Den 2013-11-04 klockan 12:34:12
URL: http://misslindylee.blogspot.com
Elina Pahnke skriver:

jag har exakt den jordgloben!

Svar: Är det sant! Åhå, den är fin :)
.

Den 2013-11-05 klockan 22:41:47
URL: http://fittjournalen.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Jag äger inte en enda blommig tekopp. Jag har några som blomstrar, men det är kaffekoppar. Så frågar mig inte varför min blogg heter just det den gör. Det är ett bra namn helt enkelt. Här kan ni nämligen läsa om de tusen saker som snurrar runt i mitt huvud. Om feminism och om loppisrundor. Om hur man bakar världens godaste vaniljmuffins och pysslar ihop en fantastisk guldfitta. Om traderafyndade gummistövlar och om hur jag i dem försöker undvika att klampa runt med patriarkalisk geggamoja upp till knävecken. Om hur många obetydliga plåtburkar som finns bakom mina mintgröna köksluckor och min avsky för Sverigedemokraterna och vardagsrasism. Om hur hårt mitt hjärta klapprar för svunna tider, vintage och kärlek i alla former. Ja, helt enkelt allt detta i en salig blanding.

Till bloggens startsida
SecondhandGuide.se Besökstoppen
RSS 2.0