Gul blus med vita hjärtan.

 

Denna lilla skapelse passar perfekt nedstoppad i ett par höga jeans eller till en kjol! I bra skick, endast använd några gånger. Passar en XS. I 100 % polyester och med knäppning i armarna. 

 

Nytvättad och nedpackad med omsorg i ett färglatt paket vid köp. Jag lovar! 

 

 

KIKA IN HÄR FÖR ATT KOMMA TILL ANNONSEN! 

 

SÅLD!

 

 

Kommentarer
Cecilia skriver:

Är den liten i storleken eller skulle den passa en med strl 36/28 tror du? :) Den ser ju lite vidare ut, inte tight dvs. :) super fin!

Svar: Hm...det ända som kan vara då är att den är lite tajt i ärmarna. Precis vid knäppningen liksom. Så var det för mig... men man kan ju ha dem uppknäppta! :)
.

Den 2013-11-05 klockan 23:18:15
Cecilia skriver:

menar självklart storlek 36/38 hehe!

Den 2013-11-05 klockan 23:19:24
Mia -Fröken Dalarna skriver:

alltså så fin! synd att den är lite liten för en långskånk som mig :)

Den 2013-11-08 klockan 00:40:03
URL: http://byggmia.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Jag äger inte en enda blommig tekopp. Jag har några som blomstrar, men det är kaffekoppar. Så frågar mig inte varför min blogg heter just det den gör. Det är ett bra namn helt enkelt. Här kan ni nämligen läsa om de tusen saker som snurrar runt i mitt huvud. Om feminism och om loppisrundor. Om hur man bakar världens godaste vaniljmuffins och pysslar ihop en fantastisk guldfitta. Om traderafyndade gummistövlar och om hur jag i dem försöker undvika att klampa runt med patriarkalisk geggamoja upp till knävecken. Om hur många obetydliga plåtburkar som finns bakom mina mintgröna köksluckor och min avsky för Sverigedemokraterna och vardagsrasism. Om hur hårt mitt hjärta klapprar för svunna tider, vintage och kärlek i alla former. Ja, helt enkelt allt detta i en salig blanding.

Till bloggens startsida
SecondhandGuide.se Besökstoppen
RSS 2.0