Ny klänning och nytt hår.

 
Jag har ny klänning från Stadsmissionen och nytt kort hår. Lite för kort. Jag känner mig som en sjuårig skolflicka som studsar in i klassrummet med äppelkinder på 50-talet. Men det kan vara en vanesak också. Frisören som klippte mig var i alla fall eminent och om ni ska klippa er i Uppsala så tycker jag att ni ska gå till Sturegatan 16. En mysig salong med originalinredning från 1964! 
 
 
 
Nu ska jag åka in till Stockholm och gå på hattfest på Vintagefabriken. Pöss! 
 

Kommentarer
Isabelle Pedersen skriver:

Vad fin du är! Och kul att du ska på hattfesten, ses där! :)

Den 2013-11-28 klockan 15:41:49
URL: http://radarmagazine.se/isabellepedersen/
lisa skriver:

Finis!

Den 2013-11-28 klockan 19:05:56
URL: http://popflickan.blogg.se
Johannas Retro skriver:

Superfint!
Hoppas hattfesten blev lyckad, men det tvivlar jag inte på!

Ha en superbra fredag & helg!

Kram, Johanna

Den 2013-11-29 klockan 09:55:06
URL: http://johannasretro.blogg.se
Johanna E skriver:

Va! Jag bor ju på Sturegatan!!! Ska gå till den där frisören när jag bestämt vilken frisyr jag vill ha. Och vad tjusigt det blev!

Den 2013-11-29 klockan 13:43:34

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Jag äger inte en enda blommig tekopp. Jag har några som blomstrar, men det är kaffekoppar. Så frågar mig inte varför min blogg heter just det den gör. Det är ett bra namn helt enkelt. Här kan ni nämligen läsa om de tusen saker som snurrar runt i mitt huvud. Om feminism och om loppisrundor. Om hur man bakar världens godaste vaniljmuffins och pysslar ihop en fantastisk guldfitta. Om traderafyndade gummistövlar och om hur jag i dem försöker undvika att klampa runt med patriarkalisk geggamoja upp till knävecken. Om hur många obetydliga plåtburkar som finns bakom mina mintgröna köksluckor och min avsky för Sverigedemokraterna och vardagsrasism. Om hur hårt mitt hjärta klapprar för svunna tider, vintage och kärlek i alla former. Ja, helt enkelt allt detta i en salig blanding.

Till bloggens startsida
SecondhandGuide.se Besökstoppen
RSS 2.0