Två gånger Jimmie.

 
Denna man har varit lite av en huvudperson i media den senaste veckan. Bland annat i detta klipp. (Klicka på bilden för att komma till klippet)
 
 
 
Jimmie. Jimmie the one and only. Åkesson alltså. Han är en hyvens man. Så jäkla påläst och källkritisk. Lägger alltid fram ett helt lass med korrekt data som han med precision kan stå bakom när de ifrågasätts. Han har faktiskt EN BOK om invandring och brott där det framkommer att invandrare är mer våldsbenägna. Förmodligen med en stor doss källkritik flimrande framför de välputsade glasögonen. Men det fungerar uppenbarligen. 10 % av sveriges befolkning tycker det är väldigt bekvämt att skylla det mesta på invandringen. Det är ju lättare så. Lättare än att gräva lite djupare och titta på strukturer. Osv. 
 
 
 
 
Och så bjuds han som bekant på tårta under sin boksignering. Vilket ligger till grund för detta fantastiska spel jag tycker ni ska spela tills fingrana blöder. Testa att spela genom att klicka på bilden. 
 
 
 
 
 
Heja den verklighetsfrånvände! 
 

Kommentarer
Limp skriver:

Det funkar inte att spela genom att klicka på bilden.

Svar: Oj, fixat! :)
.

Den 2013-11-12 klockan 16:30:41
URL: http://kanskeforallframtid.blogspot.com
Anonym skriver:

Http://tartajimmy.se

Den 2013-11-12 klockan 16:33:31
Linnea skriver:

Älskar när du gör sånna här inlägg, du är så duktig på att skriva!

Den 2013-11-12 klockan 17:03:53
URL: http://feministjavisst.blo.gg
Daniella 🌙 skriver:

bästa spelet.

Den 2013-11-13 klockan 03:12:28
URL: http://vapenbroder.blogg.se/
Linnea skriver:

Han borde bättre på engelskan om han ska vara ledare för Sveriges tredje största parti, som han säger att det är(inte i klippet). Han låter värre än mig, haha

Den 2013-11-15 klockan 10:29:18

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Jag äger inte en enda blommig tekopp. Jag har några som blomstrar, men det är kaffekoppar. Så frågar mig inte varför min blogg heter just det den gör. Det är ett bra namn helt enkelt. Här kan ni nämligen läsa om de tusen saker som snurrar runt i mitt huvud. Om feminism och om loppisrundor. Om hur man bakar världens godaste vaniljmuffins och pysslar ihop en fantastisk guldfitta. Om traderafyndade gummistövlar och om hur jag i dem försöker undvika att klampa runt med patriarkalisk geggamoja upp till knävecken. Om hur många obetydliga plåtburkar som finns bakom mina mintgröna köksluckor och min avsky för Sverigedemokraterna och vardagsrasism. Om hur hårt mitt hjärta klapprar för svunna tider, vintage och kärlek i alla former. Ja, helt enkelt allt detta i en salig blanding.

Till bloggens startsida
SecondhandGuide.se Besökstoppen
RSS 2.0