Dessa underbara kvinns dansar rumba i mina hörselgångar.

 
För att slippa möta mig själv och mina malande tankar så låter jag öronen och hjärnan fyllas av andra människors konversationer. Det är ganska skönt. Man glömmer bort sig själv för en liten stund. Detta är de fyra underbara kvinnsen som dansar rumba i mina hörselgångar. Klicka på respektiva bilder för att komma till deras hemsida.
 
 
1)
 
En varg söker sin pod med Liv Strömqvist och Caroline Ringskog Ferreda-Noli. De diskuterar kultur och politik med en stor dos ironi och humor. Underbart.
 
 
 
 
2)
 
 
Vreden. En vänstervriden, antirasistisk, politisk och feministisk pod. Med Anna Herdy, Annahita Yazdi och Clara Lindblom. Om migrationspolitik, sexualliberalism, sexism och klass. Bland mycket annat.
 
 
 
 
3)
 
 
Fan vad fittigt. En feministisk pod med Sara Haraldsson, Lisa Gemmel och Maja Dahl.
 
 
 
4)
 
 
Camila & Mireyas podcast. Om saker som händer i samtiden. Med en feministisk och antirasistisk utgångspunkt. De är inte rädda för de obekväma.
 
 
 
 
 
 
Jag önskar era hörselgångar all lycka.
 

Kommentarer
Fanny skriver:

Hej Emelie!
Jag tänkte bara tipsa dig, om du inte redan sett det, om kampanjen FATTA. http://debatt.svt.se/2013/09/09/fatta-att-sex-handlar-om-samtycke/
Det finns även en guuuudomlig låt som kan få förgylla dina hörselgångar ännu lite till denna tisdagen! http://open.spotify.com/track/2lOj8fy0EkHxi9HJkDGIuq Där hittar du den! Kramar!! :)

Den 2013-09-10 klockan 18:22:40
URL: http://faannyolssoon.blogg.se
Husbesiktning skriver:

alltid kul ... superfint blogg :)

Den 2013-09-11 klockan 07:15:33
URL: http://www.lacksokning.com/tjanster/husbesiktning/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Jag äger inte en enda blommig tekopp. Jag har några som blomstrar, men det är kaffekoppar. Så frågar mig inte varför min blogg heter just det den gör. Det är ett bra namn helt enkelt. Här kan ni nämligen läsa om de tusen saker som snurrar runt i mitt huvud. Om feminism och om loppisrundor. Om hur man bakar världens godaste vaniljmuffins och pysslar ihop en fantastisk guldfitta. Om traderafyndade gummistövlar och om hur jag i dem försöker undvika att klampa runt med patriarkalisk geggamoja upp till knävecken. Om hur många obetydliga plåtburkar som finns bakom mina mintgröna köksluckor och min avsky för Sverigedemokraterna och vardagsrasism. Om hur hårt mitt hjärta klapprar för svunna tider, vintage och kärlek i alla former. Ja, helt enkelt allt detta i en salig blanding.

Till bloggens startsida
SecondhandGuide.se Besökstoppen
RSS 2.0