Fatta!

 
Jag fick ett fint tips av Fanny! Låten Fatta med Syster Sol, Cleo och Kristin Amparo. Låten handlar om den våldtäktskultur vi lever i. Vem som beskylls. Kvinnan. Och hur skevt det är. Låten ingår i en kampanj med samma namn vars syfte är att upplysa att sex handlar om samtycke och uppmuntra till ett beslut om en ny lagstiftning så att ingen som våldtar kan gå fri. Missa inte deras releasefest den 13 september på Färgfabriken. Klicka här för att komma till eventet. 
 
 
 
 
Väldigt bra! Lyssna genom att klicka på bilden. Och förresten, tack så hemskt mycket för alla era fina ord. Ni är fantastiska. Och tack Fanny! 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Jag äger inte en enda blommig tekopp. Jag har några som blomstrar, men det är kaffekoppar. Så frågar mig inte varför min blogg heter just det den gör. Det är ett bra namn helt enkelt. Här kan ni nämligen läsa om de tusen saker som snurrar runt i mitt huvud. Om feminism och om loppisrundor. Om hur man bakar världens godaste vaniljmuffins och pysslar ihop en fantastisk guldfitta. Om traderafyndade gummistövlar och om hur jag i dem försöker undvika att klampa runt med patriarkalisk geggamoja upp till knävecken. Om hur många obetydliga plåtburkar som finns bakom mina mintgröna köksluckor och min avsky för Sverigedemokraterna och vardagsrasism. Om hur hårt mitt hjärta klapprar för svunna tider, vintage och kärlek i alla former. Ja, helt enkelt allt detta i en salig blanding.

Till bloggens startsida
SecondhandGuide.se Besökstoppen
RSS 2.0