Glöm inte att rösta i Kyrkovalet!

 
Glöm inte att rösta i Kyrkovalet på söndag! Detta för att hindra att Sverigedemokraterna får ett större inflytande över kyrkan. Så att kyrkan förblir öppen - för alla. Oavsett om du är troende eller inte. Vi måste gå ihop och tillsammans göra allt för att motverka främlingsfientligheten. 
 
 
 
Puss!
 

Kommentarer
Miriam skriver:

Vore faktiskt assnällt, gå bara och rösta på vadsomhelst annat. Tycker för mycket om min kyrka för att dom ska få härja runt där, så galet fel på alla sätt. Gör världen en tjänst och rösta - det kan bli kul.

Den 2013-09-13 klockan 11:26:26
URL: http://miriambergstrom.blogspot.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Jag äger inte en enda blommig tekopp. Jag har några som blomstrar, men det är kaffekoppar. Så frågar mig inte varför min blogg heter just det den gör. Det är ett bra namn helt enkelt. Här kan ni nämligen läsa om de tusen saker som snurrar runt i mitt huvud. Om feminism och om loppisrundor. Om hur man bakar världens godaste vaniljmuffins och pysslar ihop en fantastisk guldfitta. Om traderafyndade gummistövlar och om hur jag i dem försöker undvika att klampa runt med patriarkalisk geggamoja upp till knävecken. Om hur många obetydliga plåtburkar som finns bakom mina mintgröna köksluckor och min avsky för Sverigedemokraterna och vardagsrasism. Om hur hårt mitt hjärta klapprar för svunna tider, vintage och kärlek i alla former. Ja, helt enkelt allt detta i en salig blanding.

Till bloggens startsida
SecondhandGuide.se Besökstoppen
RSS 2.0