Jag torsdagsryser.

 
 
"Every year, thousands of women are promised a dance career in Western Europe. Sadly, the end up here. Stop the traffik, people schouldn't be bought and sold."
 
 
 
Jag torsdagsryser.
 

Kommentarer
Ryser skriver:

det gjorde jag med! *burr*

Den 2013-09-05 klockan 21:49:24
URL: http://snigelmums.blogg.se
Zombie - Devouring Brains Since 1984 skriver:

Har sett den förut, men började ändå gråta. Fyfan.

Den 2013-09-06 klockan 11:20:20
URL: http://voodoobunny.se/blogg
Lotta skriver:

Det är nu söndag och jag ryser ännu.

Den 2013-09-08 klockan 14:57:54
URL: http://tantlottas.blogg.se/
Lovisa skriver:

Fyfan vad vidrigt. Bor nu i detta land (nederländerna) där den här skiten är helt laglig - d.v.s de prostituerade betalar till och med skatt. Skrämmande att läsa kommentarerna på youtube där folk hävdar att "those girls chose that work themselves... etc". Bodde ett halvår mitt emot ett red-light och kunde se dessa tjejer varenda dag... Och NEJ, dom tjejerna mår inte bra och dem flesta ser nog ingen annan utväg än detta. Kanske har dom en pojkvän som tvingar dem eller så är de gravt drogberoende. Ett jävla skit"jobb" är vad det är och det borde inte finnas!!!! Spyr på att Holland tillåter detta...

Den 2013-09-09 klockan 12:49:03

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Jag äger inte en enda blommig tekopp. Jag har några som blomstrar, men det är kaffekoppar. Så frågar mig inte varför min blogg heter just det den gör. Det är ett bra namn helt enkelt. Här kan ni nämligen läsa om de tusen saker som snurrar runt i mitt huvud. Om feminism och om loppisrundor. Om hur man bakar världens godaste vaniljmuffins och pysslar ihop en fantastisk guldfitta. Om traderafyndade gummistövlar och om hur jag i dem försöker undvika att klampa runt med patriarkalisk geggamoja upp till knävecken. Om hur många obetydliga plåtburkar som finns bakom mina mintgröna köksluckor och min avsky för Sverigedemokraterna och vardagsrasism. Om hur hårt mitt hjärta klapprar för svunna tider, vintage och kärlek i alla former. Ja, helt enkelt allt detta i en salig blanding.

Till bloggens startsida
SecondhandGuide.se Besökstoppen
RSS 2.0