Tre gånger F!

 
 
 
På lördag är det releasefest för F!:s fantastiska valskiva! Denna fest kommer att äga rum på Färgfabriken i Stockholm och jag ska på feministiska ben skutta dit och dansa natten lång. Ska någon av er dit?
 
På scen finns Zhala, Silvana Imam, Tiffany Kronlöf, Linnea Henriksson och First Aid Kit (!). Hurra! Ni kan redan nu lyssna på skivan på Spotify, gör det genom att klicka här. Vill ni komma till eventet klickar ni på bilden ovan!
 
 
 
 

"Vi i Feministiskt initiativ vill få äran att fira 1 maj med alla våra underbara sympatisörer. Låt oss få patriarkatet att darra då vi samlas och intar staden i ett riktigt episkt första maj-firande. Greppa banderollerna och låt oss visa att detta inte är någon förstelnad gubb-högtid!"
 
Vid 15.00 samlas vi allihop på Mariatorget och skuttar/marscherar/dansar/hoppar/glider mot Tantolunden där festen fortsätter. Klicka på bilden ovan för att komma till eventet!
 
 
 
 
 
Feministiskt initiativ bjuder in till en samtalsserie om antirasistisk feminism. För som vi vet så går antifeminismen och rasismen hand i hand. En produkt av patriarkatet så att säga...
 
Nästa samtal är den 7 maj i Rinkeby Folkets Hus kl.18.00-20.00. Klicka på bilden för att läsa mer!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer
Madeleine -an uncompromising feministic vegan skriver:

alltså mina ögon vattnades direkt när jag satte igång skivan. Knäpper Mina Fingrar-remixen är så SATANS JÄVLA bra.

Den 2014-04-23 klockan 18:27:48
URL: http://sisterdisco.blogg.se
Madeleine skriver:

Spännande, men synd att allting är i Stockholm.

Den 2014-04-23 klockan 22:26:58
URL: http://whitemaskgirl.wordpress.com
Linda På Markbladet skriver:

Jag dansar och skuttar runt hemma istället ;-)

Den 2014-04-24 klockan 12:42:48
URL: http://markbladet.se/bloggar/lindas-blogg/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Jag äger inte en enda blommig tekopp. Jag har några som blomstrar, men det är kaffekoppar. Så frågar mig inte varför min blogg heter just det den gör. Det är ett bra namn helt enkelt. Här kan ni nämligen läsa om de tusen saker som snurrar runt i mitt huvud. Om feminism och om loppisrundor. Om hur man bakar världens godaste vaniljmuffins och pysslar ihop en fantastisk guldfitta. Om traderafyndade gummistövlar och om hur jag i dem försöker undvika att klampa runt med patriarkalisk geggamoja upp till knävecken. Om hur många obetydliga plåtburkar som finns bakom mina mintgröna köksluckor och min avsky för Sverigedemokraterna och vardagsrasism. Om hur hårt mitt hjärta klapprar för svunna tider, vintage och kärlek i alla former. Ja, helt enkelt allt detta i en salig blanding.

Till bloggens startsida
SecondhandGuide.se Besökstoppen
RSS 2.0