Feminismkärlek till er!

 
 
 
Ehm... nej, jag tänker inte kommentera det här. Jag blir faktiskt lite trött på hela grejen. Hon vill bara ha uppmärksamhet och ja, det får hon. Jag brukar alltid stå för att jag tycker all debatt är viktig och jag hatar när man trycker undan argumentationer med ett "men åååååh, det finns faktiskt viktigare saker." Allt är viktigt för helheten och genom att blanda högt och lågt så kan fler få plats i debatten. Alla små protester, ord och tankar blir till en soppa som förändrar. Demonstration, hairriotkampanj på facebook eller frågor om samtyckeslag. Så är det tycker jag. Men REALLY. Palla bry sig om vad Blondinbella tycker. Hon har väl varit ett lost case länge eller? Jag har lämnat hennes blogg för längesedan i alla fall. 
 
 
 
Nu tycker jag att vi slutar fokusera på Blondinbella och fortsätter sprida kärlek mellan oss och peppa inför internationella kvinnodagen, alla fester, våren som är på ingång och allt fint vi uppnår varje dag!
 
 
Feminismkärlek till er! 
 
 
 
 
 
 
 
(Jag är medveten om att jag i detta inlägget både kommenterade och länkade till Blondinbellas inlägg. Vafan, det är svårt det här med debatt. Suck.) 
 
 
 

Kommentarer
Sandra Michaela skriver:

Power to din blogg istället! ♥♀♥

Svar: <3
.

Den 2014-02-12 klockan 22:23:07
URL: http://snigelmums.blogg.se/
Anna skriver:

Puss!

Svar: <3
.

Den 2014-02-12 klockan 22:24:32
Mia skriver:

Heja dig! OCH Darla haha! <3

Den 2014-02-12 klockan 22:36:09
URL: http://byggmia.blogspot.se
Ann skriver:

Blondinbella har länge varit en av mina roligaste bloggar-att-störa-sig-på. Men av det här blev jag bara förbannad! Hur KAN man ha ett tänk som går ut på att allt som händer i livet är pga ens egen inställning? Och det här med att hon är "stolt" kapitalist? Hur kan det vara något att vara stolt över? Att man bidrar till att andra får det sämre? Såg att någon skrev en väldigt bra kommentar under inlägget angående det.

Den 2014-02-12 klockan 22:47:00
URL: http://www.tidensmelodi.se
Isabella Lindquist skriver:

Jag hoppar på ditt tåg och bojkottar henne och hennes blogg. Störde mig nåt enormt igår natt och det blev visst ett inlägg om det, men jaja...

Det är, precis som du säger, bättre att fokusera på pepp och kärlek <3

Den 2014-02-13 klockan 00:12:34
URL: http://bellalindquist.blogg.se/
Anonym skriver:

Jag har stört mig på hennes människosyn länge, men det här senaste inlägget var sista droppen - ajöss BB!

Den 2014-02-13 klockan 09:42:15

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Jag äger inte en enda blommig tekopp. Jag har några som blomstrar, men det är kaffekoppar. Så frågar mig inte varför min blogg heter just det den gör. Det är ett bra namn helt enkelt. Här kan ni nämligen läsa om de tusen saker som snurrar runt i mitt huvud. Om feminism och om loppisrundor. Om hur man bakar världens godaste vaniljmuffins och pysslar ihop en fantastisk guldfitta. Om traderafyndade gummistövlar och om hur jag i dem försöker undvika att klampa runt med patriarkalisk geggamoja upp till knävecken. Om hur många obetydliga plåtburkar som finns bakom mina mintgröna köksluckor och min avsky för Sverigedemokraterna och vardagsrasism. Om hur hårt mitt hjärta klapprar för svunna tider, vintage och kärlek i alla former. Ja, helt enkelt allt detta i en salig blanding.

Till bloggens startsida
SecondhandGuide.se Besökstoppen
RSS 2.0