En rödglittrig polo.

 
När jag var ute hos Agnes så stoppade jag såklart in näsan i hennes garderob. Ett stort antal nyförvärvade plagg hängde där och glittrade på sina galgar. Inhandlade i San Francisco i den legendariske stadsdelen Haight-Ashbury. Speciellt en röd glittrig polo fastnade jag för och lånade hem. Visst är den fin? 
 
 
 
 
Kjolen köpte jag nyligen på Myrorna för 45 kronor och strumbyxorna är från Asos. Hoppas ni får en fin måndag! 
 
 

Kommentarer
Isabella Lindquist skriver:

Ett plötsligt sug efter en polotröja uppenbarade sig :o

Den 2014-01-13 klockan 12:34:58
URL: http://bellalindquist.blogg.se/
Eliz skriver:

Jag är så glad att jag hittat din fina blogg. Jag hittade den i samabnd med att du skrev om viktiga feministiska händelser under det gångna året. Din blogg är ett mysigt inslag av allvar, vackra kläder och ja.. Grymt!

Svar: Vad fint att du hittat hit! <3
.

Den 2014-01-13 klockan 13:05:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Jag äger inte en enda blommig tekopp. Jag har några som blomstrar, men det är kaffekoppar. Så frågar mig inte varför min blogg heter just det den gör. Det är ett bra namn helt enkelt. Här kan ni nämligen läsa om de tusen saker som snurrar runt i mitt huvud. Om feminism och om loppisrundor. Om hur man bakar världens godaste vaniljmuffins och pysslar ihop en fantastisk guldfitta. Om traderafyndade gummistövlar och om hur jag i dem försöker undvika att klampa runt med patriarkalisk geggamoja upp till knävecken. Om hur många obetydliga plåtburkar som finns bakom mina mintgröna köksluckor och min avsky för Sverigedemokraterna och vardagsrasism. Om hur hårt mitt hjärta klapprar för svunna tider, vintage och kärlek i alla former. Ja, helt enkelt allt detta i en salig blanding.

Till bloggens startsida
SecondhandGuide.se Besökstoppen
RSS 2.0