Köp min fantastiska vintageklänning från Tidens Melodi! 50-tal och vippig.

 
 
 
Snyft och böl. Men nu måste jag sälja min fina klänning från Tidens Melodi. Dels för att min ekonomiska situation är lite odräglig och för att jag tänker att någon annan skulle klä bättre i denna pärla. Så tråkigt att den bara hänger på en galge och är ledsen för att inte få bäras. 
 
 
Så: 
 

En fantastiskt fin 50-talsklänning kan bli din! 

 

100 % bomull med innekjol för extra fluff. Litet bälte i midjan. Väldigt unik och finns ingen annan i sitt slag!

 

 

Uppskattad storlek: 36/38 med måtten:

Midja: 66 cm
Byst: 92 cm
Längd: 60 cm (från midjan)

 

 

Se Tradera-annons här för mer info och pris! 

 

 

Kommentarer
Elin- kristen feminist skriver:

Ohhhh! En sådan klänning fast enfärgad är nog min drömklänning. Hade jag haft rätt form för den där hade jag köpt den med. Framförallt kjolen tycker jag är underbar med den där slätare delen fram och vidden i kjolen i sidan.

Den 2014-07-03 klockan 07:01:52
URL: http://elliha.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Jag äger inte en enda blommig tekopp. Jag har några som blomstrar, men det är kaffekoppar. Så frågar mig inte varför min blogg heter just det den gör. Det är ett bra namn helt enkelt. Här kan ni nämligen läsa om de tusen saker som snurrar runt i mitt huvud. Om feminism och om loppisrundor. Om hur man bakar världens godaste vaniljmuffins och pysslar ihop en fantastisk guldfitta. Om traderafyndade gummistövlar och om hur jag i dem försöker undvika att klampa runt med patriarkalisk geggamoja upp till knävecken. Om hur många obetydliga plåtburkar som finns bakom mina mintgröna köksluckor och min avsky för Sverigedemokraterna och vardagsrasism. Om hur hårt mitt hjärta klapprar för svunna tider, vintage och kärlek i alla former. Ja, helt enkelt allt detta i en salig blanding.

Till bloggens startsida
SecondhandGuide.se Besökstoppen
RSS 2.0