Den 8:e mars!

 
Hej ärade läsare. Vad har ni för planer den 8:e mars? Alltså internationella kvinnodagen (I hope you know!) Jag ska stå med Kvinna till Kvinna på Fryshuset och hålla i en del aktiviteter samt själv strosa runt bland alla utställare och smarta kvinns. Det är åttondemarsnätverket som ordnar mässan som kommer vara fylld med till exempel fotoutställningar, filmvisningar, workshops, seminarier, feministisk tipsrunda och mycket annat.
 
 
Ses vi där? Leta upp Kvinna till Kvinnas bord och säg hej!
 
 
 
 
 
 
 
Läs mer om eventet genom att klicka på länken ovan.
 

Kommentarer
K skriver:

En klasskamrat var upprörd över att någon sagt "grattis" till henne på kvinnodagen förra året, så hon skrek rakt i hans ansikte "MAN SÄGER INTE GRATTIS, MAN SÄGER BRA KÄMPAT ELLER FÖRLÅT!" Hela gatan stirrade, men tyckte det var klockrent.

Den 2014-03-06 klockan 18:50:43
URL: http://stridentdancer.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Jag äger inte en enda blommig tekopp. Jag har några som blomstrar, men det är kaffekoppar. Så frågar mig inte varför min blogg heter just det den gör. Det är ett bra namn helt enkelt. Här kan ni nämligen läsa om de tusen saker som snurrar runt i mitt huvud. Om feminism och om loppisrundor. Om hur man bakar världens godaste vaniljmuffins och pysslar ihop en fantastisk guldfitta. Om traderafyndade gummistövlar och om hur jag i dem försöker undvika att klampa runt med patriarkalisk geggamoja upp till knävecken. Om hur många obetydliga plåtburkar som finns bakom mina mintgröna köksluckor och min avsky för Sverigedemokraterna och vardagsrasism. Om hur hårt mitt hjärta klapprar för svunna tider, vintage och kärlek i alla former. Ja, helt enkelt allt detta i en salig blanding.

Till bloggens startsida
SecondhandGuide.se Besökstoppen
RSS 2.0