Patriarkatet i glassform hurra!

 
Det är sommar och det är varmt. Väldigt varmt. Jag torkar svetten ur pannan och slickar bort svettdropparna på överläppen. Jag måste kyla ner mig. Jag vill ha något kallt. I munnen. Febrigt släntrar jag bort till cykeln och leder den ut på gatan. Hoppar upp. Cyklar. Tänker hela tiden på det kalla jag ska få stoppa i munnen. En glass. Isglass. Iskall.
 
Slänger cykeln i en buske och småspringer mot GB-skylten. Svullen står han där. GB-mannen. Ler förföriskt åt mig. Jag smeker min kropp mot hans plastiga utsida innan jag på lätta älvlika steg dansar in i kiosken. Släpande teatraliska steg fram till glassdisken. Väl framme lägger jag min varma kropp mot det kalla glaset. Stönar till av välbehag. Öppnar luckan och känner den isande luften slå emot mig. Tar upp glassen. Lägger den mot min kind. River sedan upp förpackningen och stoppar den i munnen. Suger. Det poppar. Läskar. Mmmmm.
 
 
 
 
Låt mig presentera... penisglassen! Äntligen finns patriarkatet nu också i glassform! Som dessutom... wait for it... poppar i munnen! Ännu en fallossymbol. Världen behöver fler fler fler!
 
 
 
 
 
Translation:
 
In sweden we now have something called a "dick-ice cream". An ice-cream in a shape of a dick. It pops when you eat it. The patriachy in ice cream-shape.
 
 
 

Kommentarer
Daniella 🌙 skriver:

Har du läst GB's förklaring om glassen raketen? :)

Svar: Ja, om det är den i dagens media du menar :)
.

Den 2014-03-27 klockan 14:43:46
URL: http://vapenbroder.blogg.se/
Ebba skriver:

Penis ger inte patriarkala privilegier, däremot ger maskulinitet och att man är, you know, MAN privilegier. Att ha penis är inte lika med att man är man. Det du utövar är cissexism, och som transperson mår jag mest dåligt över det.

Den 2014-03-28 klockan 13:35:58
Caroline skriver:

Haha fan du är ju för skön!

Den 2014-04-02 klockan 15:58:12
URL: http://minmormorsvind.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Jag äger inte en enda blommig tekopp. Jag har några som blomstrar, men det är kaffekoppar. Så frågar mig inte varför min blogg heter just det den gör. Det är ett bra namn helt enkelt. Här kan ni nämligen läsa om de tusen saker som snurrar runt i mitt huvud. Om feminism och om loppisrundor. Om hur man bakar världens godaste vaniljmuffins och pysslar ihop en fantastisk guldfitta. Om traderafyndade gummistövlar och om hur jag i dem försöker undvika att klampa runt med patriarkalisk geggamoja upp till knävecken. Om hur många obetydliga plåtburkar som finns bakom mina mintgröna köksluckor och min avsky för Sverigedemokraterna och vardagsrasism. Om hur hårt mitt hjärta klapprar för svunna tider, vintage och kärlek i alla former. Ja, helt enkelt allt detta i en salig blanding.

Till bloggens startsida
SecondhandGuide.se Besökstoppen
RSS 2.0