Min nya fåtöljhörna och en snubbes fötter.

 
 
 
Jag har ju blivit sambo. Min ärade karl tillika världens finaste human being crashar tillfälligt, eller otillfälligt, hos mig och detta har resulterat i lite ommöblering. Inte så värst mycket om jag ska vara ärlig då jag är obscent kär i mina möbler och ägodelar. Men hans dator, gitarr och ett fint litet bord har flyttat in (och diverse kompletterande köksattiraljer). Det är delvis denna anledning och att jag köpt en ny stringhylla som ligger till grund för min nya lilla fåtölj-hörna! Låt oss ta en närmare titt! 
 
 
 
 
 
Fåtöljen är en Emma och är inköpt på Repris på Bondegatan. I loooove it. Även om den inte är så komfortabel att sätta rumpan i. Vafan. Den är ju ögongodis. Kudden som sitter där i istället för mig är loppisfyndad från okänt ställe (jag kommer inte ihåg om ärligheten ska fram). 
 
 
 
 
Den trearmade lampan köpte mamma till mig. Den är helt trasig och det finns bara en lampskärm kvar efter en smärre massaker. Den agerar nu hatt-hållare istället. Växten i fönstret fick jag av min fina granne Anja och den har växt till orimliga proportioner under sommaren. Den luktar dessutom SÅ GOTT! 
 
 
 
 
På lampan hänger min blomsterhatt. 
 
 
 
 
Min snubbes fabulösa fötter är också en given möbel. 
 
 
 
Jag kanske kommer att gå igenom mina klänningar på klädhästen en annan gång. Det vore roligt för mig själv och kanske för er! Det vore också bra vid en eventuell brand (peppar peppar fy fan) då dokumentation av ens käraste ägodelar ska anges vid eventuell ersättning. 
 
 
 
Puss!
 
 
 

Kommentarer
Anonym skriver:

Men oj vad fin växt! Vad är det för någon?

Den 2015-09-16 klockan 18:48:50
hanna skriver:

växten kan vara en pelargon, "dr westerlund"

Den 2015-09-16 klockan 20:42:13
Jenny skriver:

...och allt i doften av en den klassiska gröna växten "Mediscinblomman"...

Den 2015-09-17 klockan 18:12:46
URL: http://nittonhundrasextiofyra.blogg.se
Pappa skriver:

Ser ingen soffa......

Den 2015-09-17 klockan 18:36:31
Jenny skriver:

*Medicinblomma

Den 2015-09-18 klockan 12:26:09
URL: http://nittonhundrasextiofyra.blogg.se
JOSEFINE skriver:

Vad gör man inte för kärleken? 😊

Den 2015-09-18 klockan 20:06:19
URL: http://juicefine.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Jag äger inte en enda blommig tekopp. Jag har några som blomstrar, men det är kaffekoppar. Så frågar mig inte varför min blogg heter just det den gör. Det är ett bra namn helt enkelt. Här kan ni nämligen läsa om de tusen saker som snurrar runt i mitt huvud. Om feminism och om loppisrundor. Om hur man bakar världens godaste vaniljmuffins och pysslar ihop en fantastisk guldfitta. Om traderafyndade gummistövlar och om hur jag i dem försöker undvika att klampa runt med patriarkalisk geggamoja upp till knävecken. Om hur många obetydliga plåtburkar som finns bakom mina mintgröna köksluckor och min avsky för Sverigedemokraterna och vardagsrasism. Om hur hårt mitt hjärta klapprar för svunna tider, vintage och kärlek i alla former. Ja, helt enkelt allt detta i en salig blanding.

Till bloggens startsida
SecondhandGuide.se Besökstoppen
RSS 2.0