Tre små kaktusar.

.
.
I Spanien hittade jag tre söta små kaktusar som fick följa med hem. Givetvis skedde en smärre explosion i min resväska där en vinäger och en olja bestämde sig för att sprida sin väldoftande substans vidare till kläder och skor. Men också min söta små taggiga vänner bestämde sig för att jorda ner och på det sättet bildades en härlig smet av spansk jord och härlig vinäger.

Efter lite svärande, tvättande, taggar i fingrarna och omplantering så stod i alla fall dessa små sötisar på min byrå. Det positiva är också att de inte behöver så mycket ompyssling. De bara står där och är söta i sina små krukor. Deras taggar skriker; Kom inte hit och vattna, då sticker vi.

Så ja, jag låter bli dem vara.

Lite ögongodis. Titta, men inte röra.

Kommentarer
Beatrix skriver:

hihi perfekta krukväxterna!

Den 2011-04-09 klockan 15:54:52
URL: http://beatrixmix.blogg.se/
Siri skriver:

Åh så typiskt dig att stoppa kaktusar i resväskan. Du är söt du <3

Den 2011-04-10 klockan 23:25:37
URL: http://theroadtocandymountain.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Jag äger inte en enda blommig tekopp. Jag har några som blomstrar, men det är kaffekoppar. Så frågar mig inte varför min blogg heter just det den gör. Det är ett bra namn helt enkelt. Här kan ni nämligen läsa om de tusen saker som snurrar runt i mitt huvud. Om feminism och om loppisrundor. Om hur man bakar världens godaste vaniljmuffins och pysslar ihop en fantastisk guldfitta. Om traderafyndade gummistövlar och om hur jag i dem försöker undvika att klampa runt med patriarkalisk geggamoja upp till knävecken. Om hur många obetydliga plåtburkar som finns bakom mina mintgröna köksluckor och min avsky för Sverigedemokraterna och vardagsrasism. Om hur hårt mitt hjärta klapprar för svunna tider, vintage och kärlek i alla former. Ja, helt enkelt allt detta i en salig blanding.

Till bloggens startsida
SecondhandGuide.se Besökstoppen
RSS 2.0