Bersåhysteri.

.

Min egna Bersåskål som jag fyndade på en loppis för bara 45 kronor..
.
För att inte tala om Rebeccas fantastiska kanna.
Om jag hade haft en massa pengar så hade jag gärna suttit på tradera och klickat hem en hel servis av Gustavsbergs Bersåporslin. Eller så hade jag väldigt gärna druckit en kopp te i Carolines finfina kopp. Men för stunden nöjer jag mig med att titta på ett avsnitt av Antikmagasinet där de pratar om Bersåporslinets skapare Stig Lindberg.


Titta på det här! ♥

Kommentarer
Linnéa skriver:

Vilket bra fynd! önskar att jag hade något berså-mönstrat i min ägo!

Den 2011-08-05 klockan 17:22:24
URL: http://linneahansson.blogg.se/
Rebecca skriver:

Jag blir alltid lika överraskad när jag finner mig själv på din fina blogg. och berså, finare än så blir det knappt.

Den 2011-08-08 klockan 10:58:37
URL: http://hallonsemla.devote.se
Caroline skriver:

Jag hade gärna bjudit dig på en kopp te i bersåkoppen – jag använder ju mina gamla kaffekoppar så ofta jag bara kan! Berså är en av favoriterna (men jag har många)... :)

Den 2011-08-12 klockan 15:55:57
URL: http://www.mylittlebakery.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Jag äger inte en enda blommig tekopp. Jag har några som blomstrar, men det är kaffekoppar. Så frågar mig inte varför min blogg heter just det den gör. Det är ett bra namn helt enkelt. Här kan ni nämligen läsa om de tusen saker som snurrar runt i mitt huvud. Om feminism och om loppisrundor. Om hur man bakar världens godaste vaniljmuffins och pysslar ihop en fantastisk guldfitta. Om traderafyndade gummistövlar och om hur jag i dem försöker undvika att klampa runt med patriarkalisk geggamoja upp till knävecken. Om hur många obetydliga plåtburkar som finns bakom mina mintgröna köksluckor och min avsky för Sverigedemokraterna och vardagsrasism. Om hur hårt mitt hjärta klapprar för svunna tider, vintage och kärlek i alla former. Ja, helt enkelt allt detta i en salig blanding.

Till bloggens startsida
SecondhandGuide.se Besökstoppen
RSS 2.0