Kaffe hos farmor och farfar.

.
.
.
Innan jag åkte till Amerikat så drack jag och mamma morgonkaffe hos farmor och farfar ute i Blädinge. Farmor hade bakat goda chokladbröd och efter besöket så åkte vi och plockade svamp i skogen. En fin tisdagsmorgon.

(Detta är ett förprogrammerat inlägg så vi får se om det fungerar.)

Kommentarer
Linda skriver:

Å vad mysigt!

Den 2011-08-04 klockan 22:15:13
URL: http://prickigtochblommigt.wordpress.com
Beatrix skriver:

sugen jag blev på chokladsnitt nu.. kanske skulle ta och baka lite idag. här regnar det ändå..!

Den 2011-08-07 klockan 12:21:42
URL: http://beatrixmix.blogg.se/
chi skriver:

Du ska veta att även om jag inte kommenterar så ofta så tittar jag in här regelbundet (har varit lite lat med bloggar/bloggande i allmänhet på sistone) och jag tycker att du verkar vara en förträfflig tjej! Så jag tycker vi ska ta en kaffe när jag kommer tillbaka i Uppsala i höst, vad tror du om det? :)

Den 2011-08-10 klockan 11:30:21
URL: http://linhchitranle.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Jag äger inte en enda blommig tekopp. Jag har några som blomstrar, men det är kaffekoppar. Så frågar mig inte varför min blogg heter just det den gör. Det är ett bra namn helt enkelt. Här kan ni nämligen läsa om de tusen saker som snurrar runt i mitt huvud. Om feminism och om loppisrundor. Om hur man bakar världens godaste vaniljmuffins och pysslar ihop en fantastisk guldfitta. Om traderafyndade gummistövlar och om hur jag i dem försöker undvika att klampa runt med patriarkalisk geggamoja upp till knävecken. Om hur många obetydliga plåtburkar som finns bakom mina mintgröna köksluckor och min avsky för Sverigedemokraterna och vardagsrasism. Om hur hårt mitt hjärta klapprar för svunna tider, vintage och kärlek i alla former. Ja, helt enkelt allt detta i en salig blanding.

Till bloggens startsida
SecondhandGuide.se Besökstoppen
RSS 2.0