Om du vill veta allt om stringhyllan.Jag blev så otroligt sugen på att äntligen få sätta upp min stringhylla på mina mintgröna väggar i mitt kök. Men jag har ännu inte vågat borra i väggen själv för att få upp den fina skapelsen. Så nu står den och samla damm i mitt städskåp. Det är ju inte klokt! Nej, när jag kommer tillbaka till Uppsala så ska den upp. Till varje pris.

Får man aldrig nog av stringhyllor så tycker jag att man kan kolla på Antikmagasinet! Avsnitten av programmet hittar ni här! ♥.  Det verkar dock inte som att det nya avsnittet kommit upp än, men man kan kika på de gamla så länge.

Tills dess så tittar jag på Claras fina underverk där loppisburkar trängs med kokböcker och en fin hushållsvåg kikar fram bakom en pelargon.Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Jag äger inte en enda blommig tekopp. Jag har några som blomstrar, men det är kaffekoppar. Så frågar mig inte varför min blogg heter just det den gör. Det är ett bra namn helt enkelt. Här kan ni nämligen läsa om de tusen saker som snurrar runt i mitt huvud. Om feminism och om loppisrundor. Om hur man bakar världens godaste vaniljmuffins och pysslar ihop en fantastisk guldfitta. Om traderafyndade gummistövlar och om hur jag i dem försöker undvika att klampa runt med patriarkalisk geggamoja upp till knävecken. Om hur många obetydliga plåtburkar som finns bakom mina mintgröna köksluckor och min avsky för Sverigedemokraterna och vardagsrasism. Om hur hårt mitt hjärta klapprar för svunna tider, vintage och kärlek i alla former. Ja, helt enkelt allt detta i en salig blanding.

Till bloggens startsida
SecondhandGuide.se Besökstoppen
RSS 2.0