C-vitamin för en urlakad potatis.

.
.

 

 

 

 

I dessa förkylningstider gäller det att äta mycket c-vitamin. Jag tycker det känns som om jag varit sjuk sedan oktober. Och så är jag trött som en urlakad potatis (?) (Exakt så känner jag mig faktiskt, en urlakad potatis...)

 

Så jag har försökt proppa i mig en massa nyttigheter. Till exempel fruktsallad med banan, röd grapefrukt, granatäpple, mango, passionsfrukt, lime, äpple, kiwi, basilika och torkade tranbär.


Kommentarer
Rebecca skriver:

gött :)

Den 2011-12-13 klockan 13:34:15
URL: http://rebeckhaam.blogg.se/
Lisa skriver:

gottigt!

Den 2011-12-13 klockan 15:28:47
URL: http://popflickan.blogg.se/
chi skriver:

såg dig i skolan idag! du såg inte alls trött utan söt ut :)

Den 2011-12-13 klockan 16:06:48
URL: http://linhchitranle.blogspot.com
Beatrix skriver:

och vilken fröjd för ögat! peppar peppar hoppas du håller dig frisk nu.

Den 2011-12-13 klockan 23:22:34
URL: http://beatrixmix.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Jag äger inte en enda blommig tekopp. Jag har några som blomstrar, men det är kaffekoppar. Så frågar mig inte varför min blogg heter just det den gör. Det är ett bra namn helt enkelt. Här kan ni nämligen läsa om de tusen saker som snurrar runt i mitt huvud. Om feminism och om loppisrundor. Om hur man bakar världens godaste vaniljmuffins och pysslar ihop en fantastisk guldfitta. Om traderafyndade gummistövlar och om hur jag i dem försöker undvika att klampa runt med patriarkalisk geggamoja upp till knävecken. Om hur många obetydliga plåtburkar som finns bakom mina mintgröna köksluckor och min avsky för Sverigedemokraterna och vardagsrasism. Om hur hårt mitt hjärta klapprar för svunna tider, vintage och kärlek i alla former. Ja, helt enkelt allt detta i en salig blanding.

Till bloggens startsida
SecondhandGuide.se Besökstoppen
RSS 2.0