I ena hörnet av mitt vardagsrum.

.

 

 

 

 

 

 

I ena hörnet av mitt vardagsrum har jag en pysselhörna och mina finaste gaderobsskatter. Det är så fint att sitta i soffan och då och då plira bort mot klädstången och se sina allra finaste plagg lysa emot en. Allt från min oanvända gasqueklänning till mina gröna hatt och min kornblå paljettklänning. Och så står symaskinen i ett hörn och samlar damm. Då och då skriker den några längtande ord till sytrådsrullarna som står uppradade på hyllan över pysselbordet.

 

Ska sanningen fram så är jag inre så värst bra på att sy. Men trådrullarna är fina och jag dammar av min symaskin ibland och ger den en uppmuntrande klapp. Och så drar jag handen över alla mina fina klänningar och stoppar tårna i mina senapsgula pumps.


Kommentarer
malin skriver:

åh, så mysigt det ser ut!

Den 2011-12-04 klockan 23:37:38
URL: http://vekommen.blogspot.com/
Lisa skriver:

så himla fint!

Den 2011-12-04 klockan 23:58:28
URL: http://popflickan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Jag äger inte en enda blommig tekopp. Jag har några som blomstrar, men det är kaffekoppar. Så frågar mig inte varför min blogg heter just det den gör. Det är ett bra namn helt enkelt. Här kan ni nämligen läsa om de tusen saker som snurrar runt i mitt huvud. Om feminism och om loppisrundor. Om hur man bakar världens godaste vaniljmuffins och pysslar ihop en fantastisk guldfitta. Om traderafyndade gummistövlar och om hur jag i dem försöker undvika att klampa runt med patriarkalisk geggamoja upp till knävecken. Om hur många obetydliga plåtburkar som finns bakom mina mintgröna köksluckor och min avsky för Sverigedemokraterna och vardagsrasism. Om hur hårt mitt hjärta klapprar för svunna tider, vintage och kärlek i alla former. Ja, helt enkelt allt detta i en salig blanding.

Till bloggens startsida
SecondhandGuide.se Besökstoppen
RSS 2.0