Jag sitter på min matta och dricker rödvin.

.
Är det okej att sitta på sin fluffiga vita matta en söndagskväll med en massa tända ljus, en filt runt axlarna och dricka rödvin? Det är väldigt väldigt mysigt i alla fall. Idag har jag bakat chokladmuffins i mitt flogstakök och snart ska jag ut och äta korridorsmiddag med människorna i min korridor.

Söndagar i mitt hjärta.
Emeliefrida 2011-02-12

Kommentarer
Rebecca skriver:

Vilket fint kök du har, åh! Blir lite avundsjuk :) och såklart det är ok att dricka rödvin på sin fluffiga matta en söndagkväll. Hade jag haft en fluffig matta hade jag också gjort det <3

Den 2011-02-13 klockan 20:23:17
URL: http://hallonsemla.devote.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Jag äger inte en enda blommig tekopp. Jag har några som blomstrar, men det är kaffekoppar. Så frågar mig inte varför min blogg heter just det den gör. Det är ett bra namn helt enkelt. Här kan ni nämligen läsa om de tusen saker som snurrar runt i mitt huvud. Om feminism och om loppisrundor. Om hur man bakar världens godaste vaniljmuffins och pysslar ihop en fantastisk guldfitta. Om traderafyndade gummistövlar och om hur jag i dem försöker undvika att klampa runt med patriarkalisk geggamoja upp till knävecken. Om hur många obetydliga plåtburkar som finns bakom mina mintgröna köksluckor och min avsky för Sverigedemokraterna och vardagsrasism. Om hur hårt mitt hjärta klapprar för svunna tider, vintage och kärlek i alla former. Ja, helt enkelt allt detta i en salig blanding.

Till bloggens startsida
SecondhandGuide.se Besökstoppen
RSS 2.0