Jag vill bli vårbränd på kinderna.

Just nu vill jag ha allt annat än snö. Jag kan till och med tänka mig att gå vid fyrisån och titta på alla träd som färgats röda och brandgula av den stundande vintern. Fast helst, andra helst vill jag har Vår såklart. Jag vill sitta med tårna i vattnet och äta en glass. Bli vårbränd på kinderna och känna den där lukten av varm hud.
Hallå, vad fan menar de med snöstorm?!
Nu måste jag pulsa ut till bussen i decimetervis med snö.
Emeliefrida 2011-02-11

Kommentarer
Nathalie skriver:

Hejsan! Du har väll inte missat min frågestund på bloggen? Om du har något du vill fråga mig så fråga på!! :)http://mizznattis.blogg.se/2011/february/fragestund.html#comment

Den 2011-02-11 klockan 12:16:18
URL: http://mizznattis.blogg.se/
Tilda skriver:

Fin blogg! Kika gärna in min =)

Den 2011-02-11 klockan 12:27:52
URL: http://tildajaremo.blogg.se/
ellan skriver:

ja håller med vart är våren! bort med snön

Den 2011-02-11 klockan 12:28:47
URL: http://ellybell.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Jag äger inte en enda blommig tekopp. Jag har några som blomstrar, men det är kaffekoppar. Så frågar mig inte varför min blogg heter just det den gör. Det är ett bra namn helt enkelt. Här kan ni nämligen läsa om de tusen saker som snurrar runt i mitt huvud. Om feminism och om loppisrundor. Om hur man bakar världens godaste vaniljmuffins och pysslar ihop en fantastisk guldfitta. Om traderafyndade gummistövlar och om hur jag i dem försöker undvika att klampa runt med patriarkalisk geggamoja upp till knävecken. Om hur många obetydliga plåtburkar som finns bakom mina mintgröna köksluckor och min avsky för Sverigedemokraterna och vardagsrasism. Om hur hårt mitt hjärta klapprar för svunna tider, vintage och kärlek i alla former. Ja, helt enkelt allt detta i en salig blanding.

Till bloggens startsida
SecondhandGuide.se Besökstoppen
RSS 2.0