Tre bloggar som väcker vårlycka i magen.

.

Chis blogg om mysiga fikastunder på Uppsalas alla kafeér, om hennes fina klänningar, vänner och alla fina loppisfynd. Ja, och alla fina fina bilder hon tar. Fint helt enkelt.

♥ Kika in här!
.


.Min absoluta favoritblogg. Rebeccas underbara underbara bilder som man bara blir så underbart glad av! (Mycket underbart i den där meningen, med all rätt.) Det är så fint med all färg hon får med på sina bilder, hon hittar de finaste loppisfynden och bara titta på hennes soffa på bilden ovan! Jag säger bara mmmmm... möbelerotik när den är som bäst. (haha)

♥ Kika in här!.Annas fina blogg som jag hittade bara för några dagar sedan. Jag älskar idén med cakepops (bilden som du ser ovan) och sedan älskar jag hennes samling av muffinsformar! Fantastiskt!

♥ Kika in här!

Läs nu och blir glad trots att fina tår fryser och din näsa är röd.
För man blir lite varmare och lite gladare.
Emeliefrida 2011-02-26

Kommentarer
Emmas husbestyr skriver:

Rebecca gillar jag skarpt! Så jag får ta och kika in de andra! ;)

Den 2011-02-26 klockan 18:01:20
URL: http://emmashusbestyr.blogspot.com
Rebecca skriver:

Men alltså hur underbar får man bli?! Du är så rar så att det inte är klokt. Jag är så glad nu att jag nästan spricker. Tusen tack för att du är så peppande och alldeles ursöt!

Den 2011-02-26 klockan 23:49:52
URL: http://hallonsemla.devote.se
chi skriver:

du ska veta hur roligt jag tycker det är att du uppskattar min blogg. jag blev så himla glad över detta, tack fina du ♥

Den 2011-02-28 klockan 17:34:33
URL: http://linhchitranle.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Jag äger inte en enda blommig tekopp. Jag har några som blomstrar, men det är kaffekoppar. Så frågar mig inte varför min blogg heter just det den gör. Det är ett bra namn helt enkelt. Här kan ni nämligen läsa om de tusen saker som snurrar runt i mitt huvud. Om feminism och om loppisrundor. Om hur man bakar världens godaste vaniljmuffins och pysslar ihop en fantastisk guldfitta. Om traderafyndade gummistövlar och om hur jag i dem försöker undvika att klampa runt med patriarkalisk geggamoja upp till knävecken. Om hur många obetydliga plåtburkar som finns bakom mina mintgröna köksluckor och min avsky för Sverigedemokraterna och vardagsrasism. Om hur hårt mitt hjärta klapprar för svunna tider, vintage och kärlek i alla former. Ja, helt enkelt allt detta i en salig blanding.

Till bloggens startsida
SecondhandGuide.se Besökstoppen
RSS 2.0