En hallonsemla.

En av de bloggar jag läser dagligen är Rebeccas. Man glömmer den smutsgrå snön och smältvattnet som letar sig in i skorna. Istället förs tankarna iväg till fina randiga förkläden, blommiga blusar, färglada bakverk och annat fint som bara gör den tröttsamt långa vintern att bli lite lite ljusare.

Emeliefrida 2011-01-18

Kommentarer
Maria skriver:

Hon har så fin blogg :)

Den 2011-01-18 klockan 14:00:58
URL: http://mariaeleonor.blogg.se/
Rebecca skriver:

Men åh! Du är ju alldeles underbar! Du skulle bara veta exakt hur glad jag blev nu. Tusen, tusen tack. Jag tycker om dig och din blogg så himla mycket rara du. Kram!

Den 2011-01-18 klockan 19:54:57
URL: http://hallonsemla.devote.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Jag äger inte en enda blommig tekopp. Jag har några som blomstrar, men det är kaffekoppar. Så frågar mig inte varför min blogg heter just det den gör. Det är ett bra namn helt enkelt. Här kan ni nämligen läsa om de tusen saker som snurrar runt i mitt huvud. Om feminism och om loppisrundor. Om hur man bakar världens godaste vaniljmuffins och pysslar ihop en fantastisk guldfitta. Om traderafyndade gummistövlar och om hur jag i dem försöker undvika att klampa runt med patriarkalisk geggamoja upp till knävecken. Om hur många obetydliga plåtburkar som finns bakom mina mintgröna köksluckor och min avsky för Sverigedemokraterna och vardagsrasism. Om hur hårt mitt hjärta klapprar för svunna tider, vintage och kärlek i alla former. Ja, helt enkelt allt detta i en salig blanding.

Till bloggens startsida
SecondhandGuide.se Besökstoppen
RSS 2.0