En liten inflyttningsfest.

Finaste Siri med superkalastårtan.
.
När man skar i den fick man sig en liten färgsprakande överraskning.

.
.
Lite av den misslyckade tårtbottnen blev till rosa tilltugg.
.
Fina Agnes.

.
Klockan tickade, det fylldes på i glasen och bilderna blev suddiga till slut.


I lördags var jag på inflyttningsfest hos Siri i Luthagen. Man skulle bära en huvudbonad kvällen till ära. En svart paljettbasker, ett rosa hårband med rosor, en svart rosett med flor, en safarihatt och indianfjädrar. Hattarna de var många. Vi åt färgsprakande tårta, drack rödvin, dansade till Britney Spears och Aqua.

Det var en fin kväll. Hatten på för Siri!


Emeliefrida 2011-01-24

Kommentarer
Rebecca skriver:

Vad härligt det ser ut! Jag gjorde en regnbågssockerkaka en gång, lite som tårtan! :) och vilken fin duk, har du någon aning om vart den kan tänkas komma ifrån?

Den 2011-01-24 klockan 13:17:50
URL: http://hallonsemla.devote.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Jag äger inte en enda blommig tekopp. Jag har några som blomstrar, men det är kaffekoppar. Så frågar mig inte varför min blogg heter just det den gör. Det är ett bra namn helt enkelt. Här kan ni nämligen läsa om de tusen saker som snurrar runt i mitt huvud. Om feminism och om loppisrundor. Om hur man bakar världens godaste vaniljmuffins och pysslar ihop en fantastisk guldfitta. Om traderafyndade gummistövlar och om hur jag i dem försöker undvika att klampa runt med patriarkalisk geggamoja upp till knävecken. Om hur många obetydliga plåtburkar som finns bakom mina mintgröna köksluckor och min avsky för Sverigedemokraterna och vardagsrasism. Om hur hårt mitt hjärta klapprar för svunna tider, vintage och kärlek i alla former. Ja, helt enkelt allt detta i en salig blanding.

Till bloggens startsida
SecondhandGuide.se Besökstoppen
RSS 2.0