En porslinsko.

.
.
.
.
En grå porslinsko och två broderade finhanddukar. Blommiga tallrikar och en mönstrad 50-talsduk. Och till sist ännu en broderad duk med blommotiv.

Mycket broderat och mycket blommor.
Typiskt mig.
Ja, det var detta jag köpte på Erikshjälpen.
Emelie 2011-01-10

Kommentarer
Maria skriver:

Jag har typ en fettisch för blommigt porslin, haha, har svårt att hindra mig själv när jag är på loppis och kommer till porslinsavdelningen..

Mycket fint!

Den 2011-01-10 klockan 23:58:16
URL: http://mariaeleonor.blogg.se/
Lenita skriver:

åh, jag tyckte mycket om porslinsskon!

Den 2011-01-16 klockan 18:26:57
URL: http://prozac-vs-heroin.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Jag äger inte en enda blommig tekopp. Jag har några som blomstrar, men det är kaffekoppar. Så frågar mig inte varför min blogg heter just det den gör. Det är ett bra namn helt enkelt. Här kan ni nämligen läsa om de tusen saker som snurrar runt i mitt huvud. Om feminism och om loppisrundor. Om hur man bakar världens godaste vaniljmuffins och pysslar ihop en fantastisk guldfitta. Om traderafyndade gummistövlar och om hur jag i dem försöker undvika att klampa runt med patriarkalisk geggamoja upp till knävecken. Om hur många obetydliga plåtburkar som finns bakom mina mintgröna köksluckor och min avsky för Sverigedemokraterna och vardagsrasism. Om hur hårt mitt hjärta klapprar för svunna tider, vintage och kärlek i alla former. Ja, helt enkelt allt detta i en salig blanding.

Till bloggens startsida
SecondhandGuide.se Besökstoppen
RSS 2.0