Ett ljus i en kopp.

Har man inga ljuslyktor så får man sätta sitt ljus i en kopp.

Emeliefrida 2011-01-26

Kommentarer
Lisen skriver:

Vilken smart och fin idé!

Hittade din blogg förra veckan och den hamnade genast bland mina favoriter! så fin och söt!ha det fint bland dina blommiga koppar!

Lisen

Den 2011-01-26 klockan 11:40:24
URL: http://slottsparksliv.blogspot.com/
Maria skriver:

Fiffigt!

Den 2011-01-26 klockan 23:44:27
URL: http://mariaeleonor.blogg.se/
Rebecca skriver:

Vad fint! det har jag aldrig tänkt på, tror minsann jag ska leta upp ett blockljus och testa redan nu! Tack för tipset du rara :)

Den 2011-01-27 klockan 19:12:53
URL: http://hallonsemla.devote.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Jag äger inte en enda blommig tekopp. Jag har några som blomstrar, men det är kaffekoppar. Så frågar mig inte varför min blogg heter just det den gör. Det är ett bra namn helt enkelt. Här kan ni nämligen läsa om de tusen saker som snurrar runt i mitt huvud. Om feminism och om loppisrundor. Om hur man bakar världens godaste vaniljmuffins och pysslar ihop en fantastisk guldfitta. Om traderafyndade gummistövlar och om hur jag i dem försöker undvika att klampa runt med patriarkalisk geggamoja upp till knävecken. Om hur många obetydliga plåtburkar som finns bakom mina mintgröna köksluckor och min avsky för Sverigedemokraterna och vardagsrasism. Om hur hårt mitt hjärta klapprar för svunna tider, vintage och kärlek i alla former. Ja, helt enkelt allt detta i en salig blanding.

Till bloggens startsida
SecondhandGuide.se Besökstoppen
RSS 2.0