Min plugghörna.

.
.
Jag har överstrykningspennan redo. Jag har bryggt mig själv extra starkt kaffe och satt på soundtracket från filmen Away we go. Ja, jag har världens bästa förberedelser för en produktiv och givande pluggstund. Men ändå så sitter jag och tittar ut genom fönstret och tankarna glider iväg från Ciceros visa ord om den äkta talekonsten till sommarens tågluff, tankar om min drömlägenhet och plötsligt sitter jag och gör en lista över saker jag måste hitta på loppisar längst ner i kollegieblockets högra hörn istället för att fortsätta sammanfatta Quintilianus teori om delarna i partesläran. Lika plötsligt har jag slagit upp min dator och fingrarna flyger fram över tangenterna och letar sig in på favoritbloggar, facebook och min hotmailinkorg.

Varför känns allt annat hundra gånger viktigare än att läsa Ad Herennium och dess inverkan på läran om retoriken under romartiden?
Emeliefrida 2011-01-26

Kommentarer
Rebecca skriver:

Jag dör vilken fin plugghörna! Åh vad du inspirerar mig mycket! och på tal om pluggeriet, så är faktiskt allt annat mer lockande..

Den 2011-01-27 klockan 19:17:55
URL: http://hallonsemla.devote.se
Anja skriver:

Det ser sjukt mysigt ut! Jag har letat efter ett sådant (skriv)bord i flera år nu..ååh! Vill ha!

Den 2011-01-30 klockan 16:47:27
URL: http://anjasstockholm.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Jag äger inte en enda blommig tekopp. Jag har några som blomstrar, men det är kaffekoppar. Så frågar mig inte varför min blogg heter just det den gör. Det är ett bra namn helt enkelt. Här kan ni nämligen läsa om de tusen saker som snurrar runt i mitt huvud. Om feminism och om loppisrundor. Om hur man bakar världens godaste vaniljmuffins och pysslar ihop en fantastisk guldfitta. Om traderafyndade gummistövlar och om hur jag i dem försöker undvika att klampa runt med patriarkalisk geggamoja upp till knävecken. Om hur många obetydliga plåtburkar som finns bakom mina mintgröna köksluckor och min avsky för Sverigedemokraterna och vardagsrasism. Om hur hårt mitt hjärta klapprar för svunna tider, vintage och kärlek i alla former. Ja, helt enkelt allt detta i en salig blanding.

Till bloggens startsida
SecondhandGuide.se Besökstoppen
RSS 2.0