Prickiga servetter.

.
Jag samlade på servetter när jag var liten. På den årliga släktträffen i Gislaved gled en silvrig servett ner i fickan på jackan, på vänners födelsedagskalas veks blommiga servetter i trekanter och smusslades ner facket på min allra första handväska och röda servetter med julmotiv lades i lådan i garderoben. Vart de tog vägen sedan vet jag inte.

Men på Siris inflyttningsfest fick vi torka våra tårtakladdiga fingrar på fina prickiga servetter och ett minne fladdrade förbi. Såklart jag ska samla på servetter! De blir ett minne av trevliga kvällar med världens finaste vänner, en minnesbild av klirrande glas från en kulturgasque eller ett minnesvärt fyllekäk på mcdonalds en dimmig lördagskväll.


Emeliefrida 2011-01-25

Kommentarer
Maria skriver:

Packlistor är bra grejer :)

Vad fint att samla på servetter. Ett minne i mjukt format liksom..

Den 2011-01-25 klockan 21:06:34
URL: http://mariaeleonor.blogg.se/
chi skriver:

åh vilken smart idé! så himla fint tycker jag :)

Den 2011-01-26 klockan 00:29:51
URL: http://linhchitranle.blogspot.com/
Ingrid skriver:

Jamenåh, jag fick också för mig en gång att jag skulle samla på servetter! Men glömde det ungefär lika snabbt som jag kom på det...

Den 2011-01-26 klockan 08:49:17
URL: http://enoughisenough.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Jag äger inte en enda blommig tekopp. Jag har några som blomstrar, men det är kaffekoppar. Så frågar mig inte varför min blogg heter just det den gör. Det är ett bra namn helt enkelt. Här kan ni nämligen läsa om de tusen saker som snurrar runt i mitt huvud. Om feminism och om loppisrundor. Om hur man bakar världens godaste vaniljmuffins och pysslar ihop en fantastisk guldfitta. Om traderafyndade gummistövlar och om hur jag i dem försöker undvika att klampa runt med patriarkalisk geggamoja upp till knävecken. Om hur många obetydliga plåtburkar som finns bakom mina mintgröna köksluckor och min avsky för Sverigedemokraterna och vardagsrasism. Om hur hårt mitt hjärta klapprar för svunna tider, vintage och kärlek i alla former. Ja, helt enkelt allt detta i en salig blanding.

Till bloggens startsida
SecondhandGuide.se Besökstoppen
RSS 2.0