Under mitt paraply.

.
.
Jag ska köpa mig ett fint och bra paraply. Jag köpte ett prickigt men det försvann när jag ställde min cykel nere vid fyrisån. Sedan köpte jag ett leopardmönstrat men det försvann i en av alla suddiga vandringar i Uppsalas gränder. Ett svart fick jag av Anna men det tappade jag bort och ja, nu har jag inget.

Ett paraply är bra att ha.
Emeliefrida 2011-01-11

Kommentarer
Anja skriver:

Vilken härlig blogg du har, den ska jag definitivt börja läsa! Tyllkjolar, blommiga koppar, gamla böcker och prickiga tallrikar är bland det mysigaste jag vet.

Den 2011-01-12 klockan 17:24:13
URL: http://anjasstockholm.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Jag äger inte en enda blommig tekopp. Jag har några som blomstrar, men det är kaffekoppar. Så frågar mig inte varför min blogg heter just det den gör. Det är ett bra namn helt enkelt. Här kan ni nämligen läsa om de tusen saker som snurrar runt i mitt huvud. Om feminism och om loppisrundor. Om hur man bakar världens godaste vaniljmuffins och pysslar ihop en fantastisk guldfitta. Om traderafyndade gummistövlar och om hur jag i dem försöker undvika att klampa runt med patriarkalisk geggamoja upp till knävecken. Om hur många obetydliga plåtburkar som finns bakom mina mintgröna köksluckor och min avsky för Sverigedemokraterna och vardagsrasism. Om hur hårt mitt hjärta klapprar för svunna tider, vintage och kärlek i alla former. Ja, helt enkelt allt detta i en salig blanding.

Till bloggens startsida
SecondhandGuide.se Besökstoppen
RSS 2.0