Vita bönor och tonfiskgojs.

.
Ibland är man trött på all mat i världen. Man bara står och glor som ett fån in i skafferiet och vänder på burkar och klämmer på grönsaker i kylskåpet. Man upptäcker en möglig aubergine och går och slänger den i soporna. Sedan står man där igen. Magen kurrar. Mat mat mat.

Helst vill man bara röra ihop något. Ja, matgojs. Gojsa ihop allt möjligt till något gott. Det är jag nog en mästare på.

Här kommer ett litet recept på Emelies egna Vita bönor och toniskgojs.

Du behöver:
Soltorkade tomater i olja
Grön pesto
Rissoni
Tonfisk på burk
Vita bönor
Kapris

Gojsa bara ihop allt efter eget önskemål. Är du en tonfisklover lägger du bara i extra mycket tonfisk, älskar du kapris öser du bara ner extra mycket av det. Älskar du allt (som jag) så öser du bara ner extra mycket av allt.

Och vips!
Mmmmm... matgojs.

Emeliefrida 2011-01-10

Kommentarer
Emmas husbestyr skriver:

Ja, bland krävs det verkligen en gnutta fantasi för att trolla ihop skafferi-innehållet till en värdig måltid. Men det här lät mumsigt!

Har förresten länkat till dig idag. Lånade en bild med, hoppas det var ok, annars får du säga till! Allt gott! Emma

Den 2011-01-10 klockan 16:36:00
URL: http://emmashusbestyr.blogspot.com
Rebecca skriver:

Ohja, jag känner igen det där med att stå och muttra i kylskåpet, gör det alldeles för ofta när jag är ensam hemma. Det är tråkigt att laga mat till sig själv! Tack för tipset i alla fall, ska köra på varianten utan tonfisk :)

Den 2011-01-10 klockan 18:39:51
URL: http://hallonsemla.devote.se
Mikaellinda skriver:

Very interesting site, beautiful design, thank.

Den 2011-03-30 klockan 09:54:04
URL: http://mikaellinda.blogetty.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Jag äger inte en enda blommig tekopp. Jag har några som blomstrar, men det är kaffekoppar. Så frågar mig inte varför min blogg heter just det den gör. Det är ett bra namn helt enkelt. Här kan ni nämligen läsa om de tusen saker som snurrar runt i mitt huvud. Om feminism och om loppisrundor. Om hur man bakar världens godaste vaniljmuffins och pysslar ihop en fantastisk guldfitta. Om traderafyndade gummistövlar och om hur jag i dem försöker undvika att klampa runt med patriarkalisk geggamoja upp till knävecken. Om hur många obetydliga plåtburkar som finns bakom mina mintgröna köksluckor och min avsky för Sverigedemokraterna och vardagsrasism. Om hur hårt mitt hjärta klapprar för svunna tider, vintage och kärlek i alla former. Ja, helt enkelt allt detta i en salig blanding.

Till bloggens startsida
SecondhandGuide.se Besökstoppen
RSS 2.0